Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Prenses Türkbükü’nde

Prenses Türkbükü’nde
762 views
21 Mayıs 2021 - 9:48
Son Halife Abdülmecid’in torununun kızı olan Prenses Nilüfer Jah, tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Türkbükü’nde denizin ve sıcak havanın tadını çıkaran Jah, yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi

Son Halife Abdülmecid’in torununun kızı olan Prenses Nilüfer Jah, Bodrum Türkbükü’nde tatil yapıyor. En son annesinin cenazesinde objektiflere yansıyan Prenses Nilüfer Jah, yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi.

HALK PLAJINDA VAKİT GEÇİRDİ

Halife Abdülmecid’in kızı Dürrüşehvar Sultan’ın oğlu Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Jah ile eski Türkiye güzellerinden Manolya Onur’un kızı olan Prenses Nilüfer Jah, halk plajında vakit geçirdi.

GÖRÜNTÜLENMEKTEN KURTULAMADI

Sevgilisi ile birlikte tanınmamak için gözlerden uzakta denize girmeyi tercih eden Prenses Nilüfer Jah, yine de görüntülenmekten kurtulamadı. Omuzuna dedesinin dövmesini yaptıran Prenses Nilüfer Jah’ın babalık davası sürüyor.

HUKUK MÜCADELESİNİ ÜSTLENMİŞTİ

Öte yandan İsviçre’de aldığı işletme eğitimini tamamladıktan sonra yerleştiği Tayland’da restoran işleten Prenses Nilüfer Jah, vefat eden annesi Manolya Onur’un Mükerrem Bereket Jah’ın mirası için 23 yıl boyunca Esra Birgen’e karşı sürdürdüğü hukuk mücadelesini üstlenmişti.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !