featured

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Bodrum’da 300 Midyelik Sürpriz

0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz sezonunu Bodrum’da karşılayan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti, bu kez lüks tatil paylaşımlarıyla değil, arkadaşlarına yaptıkları samimi bir jestle gündeme geldi.

Gölköy’de keyifli buluşma

Gölköy’de yakın arkadaşlarıyla bir araya gelen çift, gün boyu deniz ve güneşin tadını çıkarırken neşeli halleriyle dikkat çekti. Kalabalık arkadaş grubunda Yağmur Ünal ve Eren Kesimer’in de yer aldığı öğrenildi.

“300 midye”lik sürpriz

Günün en dikkat çeken anı ise sahilde dolaşan midye satıcısının gelmesiyle yaşandı. Kenan İmirzalıoğlu, arkadaşlarına sürpriz yapmak isteyince yaklaşık 300 adet midye siparişi verdi.

Kısa sürede plajda ilgi odağı haline gelen bu jest, çevredeki tatilcilerin de dikkatini çekti.

Masada renkli anlar

Sipariş edilen midyeler masaya ulaştıktan sonra Sinem Kobal’ın arkadaşlarıyla yakından ilgilendiği görüldü. Midyeleri hazırlayıp ikram eden Kobal’ın samimi tavırları dikkat çekerken, Yağmur Ünal’a kendi elleriyle midye yedirdiği anlar da objektiflere yansıdı.

Sosyal medyada ilgi gördü

Uzun süredir magazinin örnek çiftleri arasında gösterilen İmirzalıoğlu ve Kobal’ın bu doğal ve gösterişten uzak tavırları sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter