Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Erdoğan Yargılanmama Garantisi İstedi İddiasına İYİ Parti’den Flaş Açıklama

Erdoğan Yargılanmama Garantisi İstedi İddiasına İYİ Parti’den Flaş Açıklama
109 views
08 Temmuz 2021 - 9:55

Can Ataklı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meral Akşener’e çok yakın bir ismin görüştüğünü ve Erdoğan’ın bir teklif sunduğunu iddia etmesiyle ilgili İyi Parti’den açıklama geldi.

Can Ataklı'nın Erdoğan Yargılanmama Garantisi istedi İddiasına İYİ Parti'den Flaş Açıklama

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı’nın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e çok yakın bir ismin görüştüğünü ve Erdoğan’ın teklif sunduğunu iddia etmesiyle ilgili İyi Parti’den açıklama geldi.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Bu çirkin yalan ve iftiraların nedeni çorap gibi sökülen Akp teşkilatlarını ve artık canına tak eden ve asla bir daha Akp’ye oy vermeyecek seçmeni konsolide etmek…” ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Dikbayır, şu ifadeleri kullandı.

“Bu çirkin yalan ve iftiraların nedeni çorap gibi sökülen Akp teşkilatlarını ve artık canına tak eden ve asla bir daha Akp’ye oy vermeyecek seçmeni konsolide etm

Bize inanan ve güvenen teşkilatlarımızın ve seçmenimizin yüzünü asla yere düşürmeyeceği

Bu böyle biline..

Ne olmuştu?

Korkusuz yazarı Can Ataklı, geçtiğimiz perşembe günü Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e çok yakın bir ismin, iki saate yakın süren bir görüşme yaptığını iddia etti. Ataklı, bu görüşmede Erdoğan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye artık güvenmediğini ve İyi Parti’ye ‘parlamenter sisteme’ geçiş karşılığında “dokunulmazlık” teklifini sunduğunu öne sürdü.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !