Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Sedat Peker ”Süslü Sülü Ciddi Konulara Gireceğiz”

Sedat Peker ”Süslü Sülü Ciddi Konulara Gireceğiz”
89 views
08 Temmuz 2021 - 9:49

Sedat Peker, kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlara devam ediyor. Peker, yeni açıklamaları için ‘sonunda birçok şeyi göreceksiniz’ dedi.

Sedat Peker: Süslü Sülü Ciddi Konulara Gireceğiz

Sedat Peker, dün akşam Twitter’dan yaptığı yeni paylaşımlarda, video çekmesi konusunda, hakkındaki suikast ihbarı gerekçesiyle hâlâ izin verilmediğini belirtirken; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenerek “Süslü sülü, yarın ciddi konular konuşacağız; rüşvet, fuhuş konuları değil. Fındık kadar aklınla seni cumhurbaşkanı olacağına inandıran kişiler de yanında olacak.” dedi.

Sedat Peker’in paylaşımları şöyle:

“1-Kıymetli dostlarım, benim stratejimi ve tarzımı zannediyorum ki paylaşımları yapmaya başladığım 2 aylık sürede biraz çözmüşsünüzdür. Önce normal olayları anlatıp, tuzağımı kurarım. Konunun muhattapları o tuzağa gelirler ve tartışma başlar.

2-Tartışmanın sonunda eldeki delillerle benim doğru söylediğim anlaşılır. Yarın Esenyurt’la ilgili üçüncü ama en önemli paylaşımlarımı yapacağım. Rüşvet, ahlaksızlık çok önemli; ancak tartışılmasını istediğim konuyu en sona bıraktım. Yarın bazı tweetler paylaşacağım.

3-Bunlar kısmen rüşvet, ancak daha ciddi konulara değinecek. Çokça kafanız karışacak, çokça moraliniz bozulacak, ulan biz nereye düştük diyeceksiniz. Ancak sonunda birçok şeyi göreceksiniz. Yarınki tweetlerde çok eğlenmeyeceğiz.

4-Sizi biraz paranoyaya biraz da şizofreniye sokacağım. Ancak tüm bunları inanın sizlerin iyiliği için yapacağım. Ayrıca bana devamlı video çek diyorsunuz. Ben bunu sizden daha çok istiyorum. Ancak bulunduğum ülkenin ve tüm ülkelerin kanunları böyle.

5-Kırmızı kategoride olduğum için, yani suikast düzenlenme ihtimali dünyadaki en yüksek birkaç kişiden biri olduğum için video çekmeme izin vermiyorlar. İnşallah şimdi anlamışsınızdır. Ben video çekmek istiyorum, ancak uluslararası güvenlik hukukundan dolayı buna izin vermiyorlar

6-İnşallah bu sefer anlamışsınızdır. Konu benle ilgili değil. süslü sülü, yarın ciddi konular konuşacağız; rüşvet, fuhuş konuları değil. Fındık kadar aklınla seni cumhurbaşkanı olacağına inandıran kişiler de yanında olacak.”

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !