Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Tüm dünya ters köşe oldu! Ronaldo’nun yeni takımı futbolseverleri sevinçten çıldırtacak

Tüm dünya ters köşe oldu! Ronaldo’nun yeni takımı futbolseverleri sevinçten çıldırtacak
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
19 views
27 Aralık 2022 - 16:24
Manchester United’dan ayrılıktan sonra yeni adresi merakla beklenen Cristiano Ronaldo’nun Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile anlaştığı iddia ediliyordu. Portekizli yıldızla ilgili son gelişmeler herkesi ters köşe yaptı. Eski kulübü Real Madrid, Cristiano Ronaldo’yu kadrosuna katmak için yeniden futbolcuyla görüşme kararı aldı.

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile anlaştığı iddia edilen Cristiano Ronaldo için ortaya atılan sürpriz iddia gündeme oturdu. Real Madrid, eski yıldızı için yeniden devrede.

GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

Real Madrid eski futbolcusu Cristiano Ronaldo’ya yeniden eflatun-beyazlı formayı giydirmek için harekete geçti. Dünya devinin, Portekizli yıldızla kısa süre içinde görüşmelere başlaması bekleniyor.

“YIL SONUNA KADAR NELER OLACAĞINI BEKLEMELİYİZ”

Ronaldo’nun adının geçtiği Al Nassr kulübünün menajeri Marcelo Salazar, transfere ilişkin yaptığı açıklamada, “Cristiano Ronaldo transferine ‘Evet olacak’ veya ‘Hayır olmayacak’ demek bana düşmez. Ronaldo transferi ülke ve dünya futbolu için çok büyük müzakereler içeriyor. Yıl sonuna kadar neler olacağını beklemeliyiz.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !