Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Ortalığı Birbirine Kattılar !

Ortalığı Birbirine Kattılar !
500 views
28 Eylül 2021 - 11:45

Gülşah Saraçoğlu ile Gökhan Göz, geçtiğimiz akşam bir mekanda yaşanan kavgalı olaya karıştı. Göz, olayı görüntüleyen Söylemezsem Olmaz’ın muhabiri Mustafa Ağdağ’a saldırdı.

Yapımcılığını Bilal Özbilge’nin üstlendiği, Bircan Bali, Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in sunumuyla ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz, gündemi belirlemeye devam ediyor.

 

Ekranların fenomen magazin programı Söylemezsem Olmaz’da bugün, modacı olduğu iddia edilen Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz‘ün olaylı gecesi! Böyle rezalet görülmedi!

 

Göz, aynı mekânda olduğu kadınlara hakaretler savurdu, küfürler etti, tartakladı! Çekim yapan Söylemezsem Olmaz muhabiri Mustafa.. üstüne yürüyüp çekim yapmasını engelledi!

Peki Gülşah Saraçoğlu fazla alkolün etkisiyle nasıl yere kapaklandı? Ünlü fenomen Candan ağzı açık izlediği bu skandal görüntüler karşısında sessiz kalmadı. Bahar Candan “Bir modacı resmen bir kebapçıyla çıkıyor” dedi.

Deniz Akkaya, Bahar Candan’ın söylediklerine tepki göstererek “Gülşah terzi, modacı değil” dedi. Bahar Candan açtı ağzını yumdu gözünü “Modayla ilgilenen birisi kebapçıyla çıkıyorsa bunları yaşaması normal. Gitmiş kebapçıya aşık olmuş. Tabii gerçek bir modacı olmadığı için böyle şeylerle karşılaşması normal.” dedi.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !