Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Narin cinayetinde itirafçının oğlu konuştu!

Narin cinayetinde itirafçının oğlu konuştu!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
3 views
10 Eylül 2024 - 9:11

Narin Güran’ın cesedini çuval içerisinde dere kenarına bıraktığını açıklayan itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın oğlu ilk kez konuştu. Bahtiyar babasına ateş püskürdü.

Türkiye’yi derinden etkileyen Narin Güran olayına dair yeni detaylar ortaya çıkarken, olayla bağlantılı kişilerin yakınlarından da çarpıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Nevzat Bahtiyar isimli zanlı, dün verdiği ifadesinde “Muhtar, cesedi çuval içinde bana verdi.. Çuvalı alıp dereye götürdüm” diyerek suçunu itiraf etmişti.

İTİRAFÇININ OĞLU KONUŞTU

Narin’in cansız bedenini çuval içinde derenin kenarına bıraktığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın oğlu Ferhat Bahtiyar, Milliyet gazetesine verdiği demeçte dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Bahtiyar, şunları dedi:

“Şu ana kadar babamın tek bir hareketinden şüphelenmedik. Babam aramalara katıldı, aileyle birlikte günlerce Narin’i aradı. Şoktayız ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Evde, aramızda Narin’e dair bir konuşma olmadı hiç, çünkü ailece hep aramalara eşlik ettik. ‘Bu kız nerede, ne oldu acaba?’ diye günlerce ailemdeki herkes Narin’i aradı. O nedenle babamla konuşma fırsatımız olmadı.

Aklımıza da kimseyle ilgili bir şey gelmedi herkes gibi arıyorduk. İnsanlar kaçırıldığını düşünüyordu. Babamın öyle bir şey yaptığına inanmak istemiyorum, eğer yapmışsa da artık bir şey diyemiyorum. Bu saatten sonra o insana ‘baba’ demem. Biz de altı kardeşiz ve bunu yapanın bizim babamız olduğuna inanmak istemiyoruz. Köy yaklaşık 100 hanelik. Narin’in ailesi de çiftçilik yapıyordu. İntihar olayını hiç duymadık, öyle bir şey olsaydı duyardık.”

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !