Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Düzce, Bolu, Zonguldak ve Sakarya’da deprem sebebiyle eğitime ara verildi

Düzce, Bolu, Zonguldak ve Sakarya’da deprem sebebiyle eğitime ara verildi
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
34 views
23 Kasım 2022 - 10:08

Son dakika haberine göre Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrası Düzce, Bolu, Zonguldak’ın Ereğli ilçesi ve Sakarya’da eğitime bir gün ara verildi.

Düzce Valisi Cevdet Atay, deprem nedeniyle Düzce’de eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı.

Vali Atay açıklamasında, “Değerli hemşerilerimiz, İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim – öğretime ara verilmiştir. Hepimize çok geçmiş olsun.” ifadelerine yer verdi.

 

BOLU’DA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Bolu Valiliği’nden yapılan açıklamada “Düzce Gölyaka merkezli ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim-öğretime ara verilmiştir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” denildi.

ZONGULDAK EREĞLİ’DE EĞİTİME ARA

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı merkez üssü Düzce Gölyaka olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı. Kdz. Ereğli Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi “Merkez üssü Düzce İli Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilçemiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim – öğretime ara verilmiştir.”

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !