Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Cristiano Ronaldo’dan Al-Nassr iddialarına yanıt!

Cristiano Ronaldo’dan Al-Nassr iddialarına yanıt!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
15 views
07 Aralık 2022 - 10:29
Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turunda İsviçre’yi elemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Al Nassr Kulübü’nün teklifine ilişkin konuşan Ronaldo, iddiaları yalanladı.

Cristiano Ronaldo, İsviçre galibiyetinin ardından astronomik Al Nassr teklifiyle ilgili ilk kez konuştu.

Hafta başında İspanyol gazetesi Marca’nın ortaya attığı Cristiano Ronaldo’nun Suudi Arabistan’ın Al-Nassr kulübüyle 500 milyon Euro’ya anlaşmaya vardığı haberleri geniş yankı uyandırmıştı. Basın mensupları, İsviçre maçı sonrası Cristiano Ronaldo’ya iddiaların doğru olup olmadığını sordu.

İDDİALARA YANIT

Cristiano Ronaldo ise çok kısa ve net yaptığı açıklamada, “Hayır, bu doğru değil” sözlerini kullanarak haberleri yalanlamış oldu.

Serbest oyuncu konumunda bulunan Cristiano Ronaldo’nun ocak ayında hangi takıma gideceği belirsizliğini koruyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !