Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Fenerbahçe’de Trabzonspor maçında kaleyi kim koruyacak? Altay Bayındır ve İrfan Can Eğribayat…

Fenerbahçe’de Trabzonspor maçında kaleyi kim koruyacak? Altay Bayındır ve İrfan Can Eğribayat…
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
75 views
22 Aralık 2022 - 10:06
Fenerbahçede Trabzonspor maçında kaleyi kim koruyacak Altay Bayındır ve İrfan Can Eğribayat...

Kritik Trabzonspor deplasmanı öncesinde, İrfan Can Eğribayat’ın sakatlığını tamamen atlatıp hazırlık maçlarında kaleye geçmesi, Altay Bayındır’ın da dün takımla çalışmalara başlamasıyla birlikte Fenerbahçe kalesi için beklenen rekabet ortamı oluştu.

Lige verilen 5 haftalık arada Altay performansını olumsuz etkileyen bel ağrısı şikayetinden enjeksiyon ve radyofrekans uygulamasıyla kurtuldu. İrfan Can ise 4 hazırlık ve 1 Ziraat Türkiye Kupası maçlarında kaleyi devralıp performansı ile beğeni toplarken camiada en çok merak edilen soru Trabzon maçında kaleyi kimin koruyacağı oldu.

İRFAN CAN DA HAZIR

Dünya Kupası arasından sonra lige güzel bir dönüş yapabilmek için iki takımın da büyük önem verdiği karşılaşmada uzun bir aradan sonra dün takıma katılan Altay Bayındır’ın oynama şansı yüzde 70 olarak öne çıkıyor.

Teknik ekibe yakın kaynaklar, “Maç günü bir ağrı ve ya benzer bir sağlık sorunu olmazsa büyük maç tecrübesi daha fazla olan Altay’ın kaleyi devralmasına kesin gözle bakılıyor ancak aksi bir durumda İrfan Can da arada yapılan 5 maçta hazır olduğunu gösterdi” şeklinde bilgi verdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !