Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Beşiktaş’ın yeni transferi Jackson Muleka’yı Valerien İsmael ikna etti!

Beşiktaş’ın yeni transferi Jackson Muleka’yı Valerien İsmael ikna etti!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
15 views
07 Temmuz 2022 - 9:40

Son dakika: Beşiktaş’ın yeni transferi Jackson Muleka’yı Valerien İsmael ikna etti!

#Beşiktaş#Jackson Muleka#Transfer
Son dakika: Beşiktaşın yeni transferi Jackson Mulekayı Valerien İsmael ikna etti İşte transferin maliyeti
2dk okuma

Beşiktaş’ta Standard Liege’li oyuncunun transfer sürecinde en büyük paylardan biri de Fransız teknik adama ait. Burnley, Standard Liege ile anlaşsa da 22 yaşındaki golcü İngiliz ekibi ile orta yolu bulamayınca yeniden devreye giren Kartal transferi bitirdi. Bu süreçte oyuncu ile telefonda konuşarak sistemini anlatan Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael, Muleka’nın tercihinde büyük rol oynadı.

Beşiktaş’ın Wout Weghorst ve Cenk Tosun ile beraber forvet hattına yaptığı üç takviyeden biri olan Jackson Muleka’da Valerien İsmael faktörünün etkili olduğu ortaya çıktı. Dün İstanbul’a gelen futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Standard Liege Kulübü, sonraki satıştan yüzde 50 payı, futbolcunun eski kulübü Mazembe’ye gönderecek olması nedeniyle, daha yüksek teklif veren takıma Muleka’yı vermek istiyordu. Premier Lig’den düşen Burnley, Liege ile el sıkışırken, İngilizler 22 yaşındaki golcüyle anlaşamadı. Futbolcunun maaş beklentisi gibi talepler nedeniyle imzalar atılmazken, Beşiktaş bir kez daha devreye girdi ve oyuncuyu aldı.

ARAYIP SiSTEMiNi BiZZAT ANLATTI

Beşiktaş’ta görüşülen bazı isimlerle telefonda konuşan Valerien İsmael, Jackson Muleka’yla da irtibata geçti. Futbolcuya kafasındaki sistemi anlatan ve Weghorst ile nasıl değerlendireceğini ifade eden Fransız teknik adam, futbolcunun tercihinde önemli rol oynadı.

 

Son dakika: Beşiktaşın yeni transferi Jackson Mulekayı Valerien İsmael ikna etti İşte transferin maliyeti

 

BURNLEY DAHA FAZLA PARA ÖNERDi AMA…

Siyah beyazlı yönetim de Muleka ile masaya oturdu ve maç başı hariç 1.1 milyon Euro garanti ücret ile futbolcuyu ikna etti. Muleka’nın kulübü Standard Liege’e ise 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ile sonraki satıştan yüzde 15 pay ödenecek. Burnley ise futbolcu için 5 milyon Euro önermişti. Böylece İsmael’in girişimlerinin de etkisiyle, Kartal futbolcuyu adeta Burnley’nin elinden 1.5 milyon Euro daha az ödeyerek almış oldu.

WOUT WEGHORST İLK KEZ 10 NUMARA İLE SAHNEYE ÇIKACAK

Beşiktaş’ın yeni golcüsü Weghorst kariyerinde ilk defa 10 numaralı formayı giyecek. Kariyerine Emmen’de 28 numara ile başlayıp sonrasında 9’a geçen Hollandalı futbolcu, Heracles’te ise 19 numara ile maçlara çıkmıştı. Alkmaar’da, Wolfsburg ve Burnley’de sadece 9 numarayı kullanan Weghorst, Beşiktaş’ta ise boşta olan eski numarasının yerine 10 numarayı tercih etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !