Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Babadan Küçük Kızına Dayak

Babadan Küçük Kızına Dayak
94 views
16 Ağustos 2021 - 17:31

İstanbul Esenyurt’ta Suriyeli baba M.A., lüks rezidansın havuzunda kızını darp etti. Çevredekilerin araya girmesi ile kızını darp etmeyi bırakan M. A, daha sonra eve gitmek için bindiği asansörde kızına yönelik şiddete devam etti.

İstanbul Esenyurt’ta Suriyeli baba M. A. ve kızı, geçtiğimiz hafta, Yeşilkent Mahallesi’ndeki lüks rezidansın havuzuna indi. Burada bir süre vakit geçiren baba M. A., yaklaşık 1 saat sonra eve gitmek istedi ancak kızı biraz daha kalıp vakit geçirmek istediğini belirtti. Kızının bu sözleri sonrası sinirlenen M. A. havuz kenarında kızını darp etmeye başladı. Çevredekilerin araya girmesi ile M.A. kızını darp etmeyi bıraktı. Daha sonra kızını da alarak eve gitmek için asansöre bindi.

BAŞINI AYNAYA ÇARPTI

M. A., asansörde de kızına yönelik şiddete devam etti. Büyük bir korku yaşadığı her halinden belli olan küçük kız aldığı tokat darbesi sonunda başını asansör aynasına çarptı ve tokatın şiddetiyle asansörün aynası kırıldı. Küçük kızın yaşadığı korku dolu anlar ise asansörün güvenlik kamerasına yansıdı.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !