Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Ajda Pekkan, 22 yaş küçük sevgilisini affetti!

Ajda Pekkan, 22 yaş küçük sevgilisini affetti!
175 views
19 Mart 2021 - 13:51

Ajda Pekkan, 22 yaş küçük sevgilisini affetti!

Geçtiğimiz yıl şubat ayında dokuz yıllık aşkı Bülent Çavuşoğlu’nun (53) ihanetine uğrayan Süperstar Ajda Pekkan (75), sevgilisine bir şans daha verdi. İddiaya göre Pekkan’ı kaybettiği için pişman olan Çavuşoğlu, ilk adımı attı.

Geçen yıl reklam yüzü olduğu marka ile anlaşmasını yenilemesiyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Bülent Çavuşoğlu’nun ihaneti ile sarsılmıştı.

İddiaya göre 53 yaşındaki iş insanı, uğruna evliliğini bitirdiği Süperstar’ı çok yakınındaki bir sarışın güzelle aldattı. İhanetle sarsılan Ajda Pekkan, tıpkı şarkısında olduğu gibi sevgilisine “Kapı açık, arkanı dön ve çık” resti çekti.

HAKAN ALTUNLA AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

HAKAN ALTUN’LA AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Ajda Pekkan’ın Bülent Çavuşoğlu ihanetinin ardından adı Hakan Altun ile aşk dedikodularına karışmıştı. Pekkan, ‘Beni taşıyacak erkek maalesef karşıma çıkmıyor’ demişti.

Takvim’in haberine göre; Ajda Pekkan cephesinden yeni bir haber geldi. İddiaya göre Süperstar’ı kaybettiği için pişman olan Bülent Çavuşoğlu, geçtiğimiz ay Ajda Pekkan’ın gönlünü almak için ilk adımı attı.

Arka arkaya yaptığı jestler ve ortak dostları sayesinde biraz olsun Süperstar’ı yumuşatmayı başaran iş insanı, bir süre önce de ünlü sanatçıyla Bodrum’da buluştu.

İş insanının aynı hatayı bir daha yapmayacağına inanan Ajda Pekkan, ilişkiye yeni bir şans verdi.

EVLİYDİ

EVLİYDİ

Süperstar ile Bülent Çavuşoğlu’nun aşkı, iş insanının Tuğçe Eyilik ile evli olduğu dönemde başladı.

Bu nedenle ilişkilerini gizli saklı yaşamaya başlayan çift, tam dokuz yıl boyunca da objektiflerden kaçmayı başardı.

 

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !