Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok!

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
80 views
02 Aralık 2022 - 12:22
Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

Her ne kadar kendisini kariyerinde tepe noktaya taşıyan ünlü iç giyim firmasıyla yollarını birkaç yıl önce ayırmış olsa da Brezilyalı top model Adriana Lima, geçen ağustos ayına kadar kameralar karşısından ayrılmadı hiç. Hem sevgilisi Andre Lemmers’ten bir bebek beklediğini açıkladığı ilk dönemlerde hem de karnı burnundayken kırmızı halıdan eksik olmadı.

KIZLARINA ERKEK KARDEŞ GELDİ
Sonra doğuma hazırlanmak için bir suskunluk dönemine girdi. Geçen eylül ayında da büyük haberi sosyal medyadan duyurdu. 28 Ağustos 2022’de, eski eşi Marko Jaric’ten dünyaya gelen kızlarına bir erkek kardeş doğurduğunu açıkladı. Adriana Lima, bebeğinin adını Cyan koyduklarını ekledi. Sonra da bebeğiyle ilgilenmek için evine ve özel hayatına kapandı.

 

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

TRİBÜNLERDE ORTAYA ÇIKTI
41 yaşındaki Adriana Lima, hiç beklenmedik bir yerde, Katar’da düzenlenen FIFA Dünya Kupası’nda ortaya çıktı. Ülkesi Brezilya’nın maçlarını da tribünlerden izledi. Kendi sosyal medya paylaşımlarına bakılırsa Adriana Lima’ya Katar’da sadece sevgilisi Andre Lemmers değil minik oğlu Cyan da eşlik ediyor. Adriana Lima, bir yandan maçları izlerken bir yandan da bölgede düzenlenen bazı sosyal sorumluluk projelerinde görev alıyor.

HER ÜNLÜNÜN BAŞINA GELENİ O DA YAŞIYOR: Üçüncü kez anne olduktan sonra bir süre sosyal medyadan uzak kalan Lima’nın hayranları onu sadece online olarak da görseler bu durumdan memnun kaldılar. Fakat ünlü model, yine de bazı eleştirilerin odağında yer aldı. Yani bir başka deyişle, ünlülerin karşılaştığı ve hayatları boyunca peşlerini bırakmayan o baskıdan Lima da nasibini aldı. Bunun nedenine gelirsek…

 

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

 

HAMİLELİK KİLOLARI TARTIŞMA KONUSU OLDU
Top model Adriana Lima mesleği nedeniyle fiziksel görünümüne her zaman özen gösterdi. Daha önceki iki hamileliğinin ardındankısa sürede formuna kavuştu. Fakat bu kez aynı durum tekrarlanmadı. Katar’da objektiflere takıldığında anlaşıldı ki sadece üç ay önce anne olan Lima, milyonlarca hemcinsi gibi hamilelik kilolarından hemen kurtulamamıştı. İşte bu durum da onun sosyal medyadaki takipçilerini ikiye böldü. Bazı takipçileri Lima’nın neden hala eski formuna dönmediğini merak ettiklerini belirtip bu konuda eleştiri getirdi. Fakat başka birçok takipçisi de yeni anne olmuş bir kadının bu görüntüsünün normal olduğunu hatta kimsenin hamilelik kilolarından acele bir şekilde kurtulmak zorunda olmadığını savundu.

TÜRK TAKİPÇİLERİ DE ‘KAPIŞTI’: Lima’nın Türk takipçilerinden biri “Adriana’ya bunu yapan hayat bize neler yapmaz” diye yazarken ona başka Türk takipçileri de “Ne varmış halinde” ya da “Senin gözlerinde sorun var” diye yanıt verdi. Bir başkası da Lima’nın kilolarına eleştiri getiren kullanıcının “kalbinde bir sorun olduğunu” ileri sürdü.

 

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

 

YİNE Mİ HAMİLE? 
Adriana Lima’nın, diğer meslektaşlarının uyguladığı katı diyetleri uygulayıp, doğum sonrası kısa sürede kilo vermemesini olumlu bulanlar, bundan hoşlananlar çoktu. Bunlardan biri görüşünü ” Ne mutlu ki, diğer modellerin uyguladığı katı diyetlere yüz vermiyor. Doğal bir vücudu var. Böyle görünmesi normal. Çünkü 40 yaşından sonra doğum yaptı” diye yazarak görüşünü bildirdi. Bu arada Lima’nın karın bölgesindeki şişkinlik kafaları da karıştırdı. Bazıları, bu görüntünün yeni doğum yapmış bir kadın için normal olduğunu savundu. Bazıları da “Acaba Lima, yine mi hamile?” sorusunu ortaya attı.

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

 

SON OLARAK 75’İNCİ CANNES FİLM FESTİVALİ’NDE KIRMIZI HALIYA ÇIKMIŞTI
Adriana Lima, Katar’a gelmeden önce son olarak bu yılın mayıs ayında düzenlenen 75’inci Cannes Film Festivali’nin konuğuydu. Karnı burnunda bir halde sevgilisi Andre Lemmers ile kırmızı halıya çıkan model, önemli galalardan eksik kalmadı. O festivalin ardından da suskunluğa gömüldü. Doğuma hazırlanan Lima, sonunda geçen eylül ayında ailelerini Cyan adı verilen erkek bebekle genişlettiklerini duyurdu.

 

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

MUTLU HABERİ BÖYLE PAYLAŞTI
Adriana Lima, Cyan adını verdikleri bebeğin dünyaya gelişini bir Instagram paylaşımıyla duyurdu. Oğlunun bir gözünün fotoğrafını paylaşan Lima, bebeklerine isim olarak seçtikleri Cyan’ın; görünen ışık spektrumunda yeşil ile mavi arasında bir renk olduğunu yazdı. Cyan’ın aynı zamanda Maldivler ve Bora Bora adalarındaki denizin rengi olduğunu belirtip sonra da “Cyan şimdi bizim en sevdiğimiz renk. Oğlumuzun gözlerinin rengi. Dünyamıza hoş geldin Cyan Lime Lemmers” satırlarını ekledi. Lima oğlunun 29 Ağustos’ta dünyaya geldiğini belirtti. Ünlü modelin eski eşi Marco Jaric ile evliliğinden 12 yaşında Valentina ve 9 yaşında Sienna adında iki kızı bulunuyor.

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

HAMİLELİK HABERİYLE SÜRPRİZ YAPTI
Victoria’s Secret podyumuna en uzun süre çıkan modellerden biri olarak tarihe geçen ve son defilesinde gözyaşları içinde seyircilerine veda eden Lima, hamilelik haberini Tiktok sayfasından duyurdu. Videoda üzerinde beyaz bir bornoz olan Adriana Lima, makyajsız yüzüyle elindeki hamilelik testini kameraya gösterirken görülüyor. Testte “hamile” kelimesi görülüyor. Adriana Lima, hamile olduğu haberini yeni hesap açtığı Tiktok hesabından duyurdu. Ondan önce de Instagram sayfasında haberi verdi. Lima “artık resmen bu yeni sosyal mecrada” olduğunu yazdı ve “İlk videomu kontrol edin. Büyük sürprize hazır olun” diyerek mesajını sürdürdü.

SEVGİLİSİ DE ŞAŞIRDI: Bu “büyük sürpriz” ise elbette hamilelik haberiydi. Lima yeni katıldığı mecrada paylaştığı videoda üzerinde beyaz bir bornozla görünüyordu Elindeki hamilelik testiyle sevgilisi Andre Lemmers’in uyuduğu yatağa doğru gidip ona çıkan sonucu gösterdi. O sırada Lemmers’in yüzündeki şaşkınlık dikkatlerden kaçmadı.

 

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

 

İDDİALAR ORTAYA ATILMIŞTI
Bir süre Metin Hara ve Emir Uyar gibi Türk sevgilileriyle gündeme gelen Lima, yeni sevgilisi yapımcı Andre Lemmers ile ilk kez geçen yıl eylül ayında düzenlenen 78. Venedik Film Festivali’nde kırmızı halıya çıkmıştı. O günlerde aldığı kilolarla dikkat çeken Lima’nın hamile olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Lima bebek sürprizini bu iddiaların ortaya atılmasından 5 ay sonra yaptı.

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

ÇOK KONUŞULAN AŞKLARINDAN BİRİNİ METİN HARA İLE YAŞADI
Adriana Lima ile sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ilgi odağı olan Metin Hara aşkı 2017 yılında beklenmedik bir şekilde ortaya çıktı. İkilinin tanışıklığı ise aşkın ortaya çıkmasından önce olmuştu. Metin Hara bu tanışmayı katıldığı bir TV programında anlatmıştı. Piyasaya çıkan kitabının tanıtımı için sık sık Los Angeles’a giden Hara, bu süreçte birçok ünlüyle tanıştı. İşte bunlardan biri de Adriana Lima’ydı.

TANIŞMA ÖYKÜSÜ: Hara tanışma anını şöyle anlatmıştı: “Adriana İstanbul’dayken uçağı kaçırıyor ve bu bizim tanışmamızı sağlıyor. Ben de o sırada insanlara ‘ateşte yürüme’ eğitimi veriyordum. Yüzüm gözüm kapkara… Daha sonra buraya geldim ve bir şekilde birbirimizi tanıma şansımız oldu.” Hara’nın anlattığına göre menajeri aracılığıyla kendisine ulaşan Lima, ile kısa sürede aralarında aşk doğdu. Çift, Türkiye’ye birlikte tatil yaptı. Hatta birbirlerinin aileleri ile tanıştılar. Hara ile Lima’nın aşkı bir buçuk yıl kadar sürdü. Ama sonra araya mesafeler ve belli ki bazı anlaşmazlıklar girdi.

 

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

SOSYAL MEDYADAN İĞNELİ MESAJLAR
İlişkinin son dönemlerinde Lima sık sık sosyal medyadan “iğneleyici” paylaşımlar yapıyordu. İlişkilerinin bitip bitmediğinin merak konusu olduğu bir dönemde 14 Şubat Sevgililer Günü kutlanıyordu. Lima, sosyal medyadan gittiği bir gece gezmesinde çekilen fotoraflar paylaştı. O fotoğrafların hiçbirinde Metin Hara yoktu. Daha sonra Lima yine aynı gün yine anlamlı bir paylaşım yaptı. Takipçilerine kendi kendinizin sevgilisi olun, önce kendinizi sevin” mesajını verdi. Her ne kadar Lima ile Hara uzun bir ayrılık sürecinin ardından el ele tutuştukları bir kareyi sosyal medyada paylaşıp bir araya geldiklerini ima etse de gerçeğin öyle olmadığı kısa sürede ortaya çıktı. Çift, ayrılmıştı. Zaten bu ayrılığın ilk işaretleri de yine sosyal medyadan geldi. Hara, Lima’yı Instagram’da takip etmeyi bıraktı. Sonra da Lima onu takip etmeyi. 

İKİNCİ TÜRK SEVGİLİ: Sonuç olarak Adriana Lima ile Metin Hara ilişkisi, başladığı gibi beklenmedik bir şekilde sona erdi. Lima bu ayrılığın ardından yine herkesi şaşırtan bir adım attı ve bu kez de Türk iş insanı Emir Uyar ile el ele görüntülendi.Birlikte çıktıkları Yunanistan tatilinde samimi görüntüler sergileyen Lima ile Uyar yine tüm dünyanın meraklı bakışlarını üzerlerinde topladı. Hatta bir dönem bunun bir reklam aşkı olduğu da ileri sürüldü. Bir süre daha birlikte görüntülenen ikili sonunda yollarını ayırdı.

 

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

ÖZEL HAYATI HEP GÜNDEMDE
2019 yılında kariyeri için çok önemli bir dönüm noktası olan Victoria’s Secret podyumundan gözyaşları içinde emekli olan Adriana Lima her zaman dünya medyasının ilgi odağı oldu. Üstelik sadece kariyeriyle değil özel hayatıyla da. Peki ya Lima’nın eğer yıllar önce kendisine yapılan evlilik teklifini kabul etseydi şimdi küçük bir Avrupa ülkesinin prensesi olarak yaşayacağını biliyor muydunuz? Gelin Lima’nın sürekli mercek altına alınan özel yaşam geçmişinin önemli noktalarına bir bakalım. 

 

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

TEKLİFİ KABUL ETSEYDİ PRENSES OLACAKTI
Adriana Lima, basketbol yıldızı Marko Jaric ile evlenmeden önce Liechtenstein Prensi Wenzeslaus ile yaşadığı aşkla uzun süre konuşulmuştu. Hatta Prens’in evlilik teklifini reddedince gündemdeki yerini daha da sağlamlaştırdı. Yani eğer Lima Prens’e “evet” deseydi, bugün Avrupa’nın o küçücük ülkesinde prenses olarak yaşayacaktı.

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

EVLENİNCEYE KADAR BEKARETİNİ KORUMA SÖZÜNÜ TUTTU
Lima’nın özel hayatıyla ilgili çok konuşulan bir başka ayrıntı da onun evleninceye kadar bekaretini korumak istediğini söylemesiydi. Kocası Marko Jaric ile evleninceye kadar sözünü tuttu. Bu evlilikten iki kızları oldu çiftin. Fakat dünyanın gıptayla baktığı evlilik beklenmedik bir şekilde bitti. Sonradan günlük konuşmaya bile giren o deyimin ortaya çıkmasına neden oldu: Adriana Lima’nın bile aldatıldığı bir dünyada…” 

 

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

 

O BİLE ALDATILDI
Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Adriana Lima, gerçekten de kocası Marko Jaric tarafından aldatıldı. Üstelik de bir değil birkaç kez. Lima, bir reklam çekimi için Türkiye’ye geldiği sırada Jaric onu iki kez aldattı. Bunun üstüne bir de Miami’deki komşusuyla aldatınca Lima onu affetmedi. Hatta o süreçte Lima’nın yakın arkadaşlarına “Onu bir kez affettim, bir daha affetmem” dediği de basına yansıdı. Bu şekilde Adriana Lima ile Marko Jaric’in 2009 yılında başlayan evliliği 2016’da bitti.

 

 ADI ÇOK SAYIDA AŞK SÖYLENTİSİNE KARIŞTI: Bu arada Adriana Lima’nın adı Ryan Seacrest, Derek Jeter hatta Justin Bieber ile aşk söylentilerine bile karıştı. Fakat Lima bu iddialar hakkında tek kelime bile etmedi. Birkaç kez Matt Harvey ile el ele görüntülendi. Ama Lima, aşk hayatıyla ilgili konuşmamayı tercih etti genellikle.

 

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

ŞAKA OLSUN DİYE FOTOĞRAFINI GÖNDERDİ
Lima, 13 yaşındayken sırf şaka olsun diye fotoğraflarını bir modellik ajansına gönderdi. Ama ajans onu ciddiye almış olmalı ki olumlu yanıt verdi. Lima, 15 yaşındayken Supermodel of Brazil yarışmasın katıldı ve birinci oldu. Bu ona bir yıl sonra Supermodel of the World yarışmasına katılma hakkı kazandırdı. Bu yarışmayı ikinci olarak bitirdi Lima.

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

FİRMANIN EN DEĞERLİ MODELİ OLARAK TARİHE GEÇTİ
Bunun üzerine eğitimini bırakıp modellik kariyerine başlamak üzere New York’a taşınmaya karar verdi. Sonrası ise çorap söküğü gibi geldi. Önce ünlü firmaların tanıtım yüzü oldu, sonra da onu şöhretin zirvesine taşıyan Victoria’s Secret yılları geldi. İlk kez 1999 yılında podyumuna çıktığı firmadan 2019’daki defilede jübile yaparak emekli oldu. Firmanın en uzun süre tanıtım yüzü olan ve en değerli modeli olarak moda tarihinin sayfaları arasında yerini aldı.

Üç ay önce üçüncü kez doğum yapmıştı: Hiç fark yok

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !