Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Türk Hava Yolları’na yine dünya çapında ödül

Türk Hava Yolları’na yine dünya çapında ödül
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
14 views
03 Kasım 2022 - 9:41

Türk Hava Yolları (THY) dünyanın en güvenilir ve saygın havacılık organizasyonlarından biri olarak kabul gören APEX (Havayolları Yolcu Deneyimi Derneği) tarafından, sunduğu hizmet standardıyla bir kez daha APEX World Class ve ‘2023 Yılı Beş Yıldızlı Küresel Havayolu’ ödüllerine layık görüldü.

Türk Hava Yolları’na yine dünya çapında ödül

THY’den yapılan açıklamaya göre APEX Resmi Havayolu Değerlendirmelerinde dünya çapında yaklaşık 600 havayolunda yaklaşık 1 milyon uçuş, yolcular tarafından derecelendirilerek sonuçlar belirleniyor. APEX’in YATES+ danışmanlığında sağlık güvenliği (safety – well being), sürdürülebilirlik (sustainability) ve misafir deneyimi (service – guest experience) kriterlerini baz alarak gerçekleştirdiği bağımsız denetimler sonucunda THY üst üste ikinci kez APEX World Class ödülünün sahibi oldu.

‘Gurur yaşıyoruz’

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, “APEX Resmi Havayolu Değerlendirmelerinde bu yıl 2. kez Apex World Class ödülünü almanın gururunu yaşıyoruz. Dünya çapında yalnız 8 havayolunun bu anlamlı ödüle layık görülmesi, başarımızın önemini ortaya koyuyor. Aynı zamanda bu yıl 6. kez 5 Yıldızlı Küresel Havayolu seçilmekten de mutluluk duyuyoruz. Emniyet, sürdürülebilirlik çerçevesinde misafirlerimizin beklenti ve memnuniyeti yönünde hizmetlerimizi şekillendirip, zenginleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !