Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

THY’den hediye kart uygulaması

THY’den hediye kart uygulaması
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
20 views
22 Kasım 2022 - 15:32

Türk Hava Yolları, Hediye Kart uygulamasını başlatarak, misafirlerine online kanallar üzerinden yeni bir seçenek sunduğunu duyurdu.

Temmuz 2022 tarihi itibarıyla başlatılan yeni uygulama sayesinde Türk Hava Yolları misafirleri, sevdiklerine yeni yıl, doğum günü, Anneler Günü gibi 10 farklı konseptte hazırlanmış uçuş kartları hediye edebilecek. Yeni uygulama ile seyahat deneyimini zenginleştirmek, yenilikçi ve dijital hava yolu algısına katkı sağlamak ve marka imajına değer katmak amaçlanıyor.

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Pazarlama ve Satış) Yardımcısı Ahmet Olmuştur yeni hediye kartlar ile ilgili, “Misafirlerimize, seyahatlerinin her aşamasında ayrıcalıklı bir deneyim sunmak için çalışıyor ve yeni uygulama modellerini hayata geçiriyoruz. Yeni uygulamamız sayesinde misafirlerimiz, Türk Hava Yolları Hediye Kart’ı alarak bir anlamda sevdiklerine dünyanın anahtarını hediye edebilecek. Bu projenin 129 ülkeden taşıdığımız milyonlarca yolcumuz tarafından memnuniyetle karşılanacağından eminiz” dedi.

Projenin ikinci fazında; kurumsal firmaların müşterilerine, çalışanlarına, iş ortaklarına teşvik veya ödül olarak verebilecekleri ve Türk Hava Yolları uçuşlarında kullanabilecek ön ödemeli bir kart olan Kurumsal Hediye Kart ile misafirlerin seyahatleri esnasında yaşadıkları aksaklıkların telafi edilebilmesi için kullanılacak Tazminat ve Telafi Hediye Kart seçenekleri de yolcular ile buluşacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !