Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

TFF’den o fotoğrafa ilişkin açıklama!

TFF’den o fotoğrafa ilişkin açıklama!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
13 views
16 Ocak 2023 - 9:22

Türkiye Futbol Federasyonu, sosyal medyada TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyesi Hamit Altıntop ve Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un havalimanında çekilen fotoğrafına cevaben bilgilendirme duyurusu geçti.

Türkiye Futbol Federasyonu, sosyal medyada TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyesi Hamit Altıntop ve Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un havalimanında çekilen fotoğrafına ilişkin açıklama yaptı.

Söz konusu fotoğrafta Mehmet Büyükekşi, Hamit Altıntop ve Erden Timur’a ek olarak Fenerbahçe’den Özgür Özaktaç ve birçok yöneticinin bulunduğu ve Avrupa’ya yapılacak ziyarette altyapıların inceleneceği belirtildi.

İŞTE O AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu; Altyapı Akademileri Projesi için Türkiye’de başlattığı kulüp akademileri ziyaretlerine Avrupa’da ülke federasyonları ve kulüp akademileri ile devam ediyor.

Proje kapsamında daha önce Trabzonspor, Trabzon 1461, Bitexen Giresunspor, Altınordu, Galatasaray, Medipol Başakşehir, Beşiktaş, Fraport Antalyaspor, Corendon Alanyaspor kulüplerinin akademilerini ziyaret eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, şimdi de Avrupa’da ülke futbol federasyonları ve kulüp akademilerini ziyaret edecek. Söz konusu ziyaretlere Kulüpler Birliği Vakfı’ndan da katılım talebinde bulunan TFF Başkanı Büyükekşi, Kulüpler Birliği Vakfı’ndan bildirilen isimlerle ziyaretlere başladı.

15-18 Ocak 2023 tarihlerinde Hollanda Futbol Federasyonu, Belçika Futbol Federasyonu ve Milli Takım Tesisleri ile Ajax, Az Alkmaar, FC Westerlo, FC Genk kulüplerini de ziyaret edecek ve toplantılar yapacak heyette Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi başkanlığında TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Talat Papatya, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, TFF Başkan Danışmanı Serhat Mermer, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe SK Yönetim Kurulu üyesi Özgür Özaktaç, Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Dr. Çağrı İlk yer alıyor.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hem yurt içi hem yurt dışı alt yapı akademi ziyaretlerine devam edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !