Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Son dakika haberi: Galatasaray’da büyük tehlike! Transfer yasağı…

Son dakika haberi: Galatasaray’da büyük tehlike! Transfer yasağı…
46 views
20 Mayıs 2021 - 10:47

Son dakika haberi: Galatasaray’da büyük tehlike! Transfer yasağı…

G.SARAYI BEKLEYEN BÜYTÜK TEHLİKE: TRANSFER YASAĞI

Süper Lig’i ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna katılma hakkı elde eden Galatasaray’da transfer çalışmaları başlarken büyük bir tehlike yaşanabilir. Sarı Kırmızılı kulüp transfer yasağı ile karşı karşıya gelebilir. İşte detaylar…

 

G.SARAY’I BEKLEYEN BÜYTÜK TEHLİKE: TRANSFER YASAĞI

Süper Lig’de inişli çıkışlı bir sezonu geride bırakan Galatasaray sezonu 2. sırada tamamladı. Averajla kaçan şampiyonluk camiada büyük hayal kırıklığına neden olurken Galatasaray’a bir kötü haber daha geldi. Galatasaray, transfer yasağı ile karşı karşıya. İşte detaylar…

 

AVERAJLA ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRDI

 

AVERAJLA ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRDI

Galatasaray’da averajla kaçan şampiyonluğun üzüntüsü yaşanıyor. Sarı Kırmızılılar son hafta Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup etmesine rağmen Beşiktaş’ın Göztepe’yi mağlup etmesiyle şampiyonluğu 2 golle Beşiktaş’a kaptırdı.

 

BİRÇOK FUTBOLCU BOŞA ÇIKTI

 

BİRÇOK FUTBOLCU BOŞA ÇIKTI

Kaçan şampiyonluğunu üzüntüsü yaşanırken Galatasaray’da kadro yapılanması da büyük hasar gördü. Sezonun sona ermesiyle sözleşmesi biten futbolcular boşa çıktı ve bu futbolcularla herhangi bir görüşme yapılmadı.

 

FATİH TERİM RAPORUNU VERDİ

 

FATİH TERİM RAPORUNU VERDİ

Galatasaray’da Emre Akbaba, Linnes, Donk, Şener Özbayraklı, Ömer Bayram ve Emre Taşdemir gibi isimlerin sözleşmeleri 31 Mayıs itibariyle sona erecek. Fatih Terim’in özellikle Emre Akbaba, Ömer Bayram, Şener Özbayraklı ve Donk ile sözleşme uzatılmasını istediği kaydedilmişti.

 

MARCAO VE LUYINDAMA İLE YENİLENECEK

 

MARCAO VE LUYINDAMA İLE YENİLENECEK!

Galatasaray’da ayrıca Marcao ve Luyindama’nın da sözleşmeler yenilenecek ve iki futbolcuya da belirli oranda zam yapılacak. Marcao ve Luyindama ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlansa da henüz kulüpten resmi bir açıklama yapılmadı.

 

CENGİZ, BEKLEYEN ZORLU SÜREÇ

CENGİZ’, BEKLEYEN ZORLU SÜREÇ

Galatasaray’da başkan Mustafa Cengiz’i görevden ayrılmadan önce zor bir görev daha bekliyor. Cengiz, 12-19 Haziran tarihlerinde yapılacak seçimlerde aday olmayacağını belirtmişti. Galatasaray’ı büyük bir tehlike bekliyor. Sarı Kırmızılı kulüp transfer yasağı tehlikesi ile karşı karşıya. İşte son dakika gelişmesinin detayları…

 

AVUKATINDAN FLAŞ AÇIKLAMA

 

AVUKATINDAN FLAŞ AÇIKLAMA

Hırvat teknik adamın avukatı Sami Dinç’ten konuyla ilgili açıklama geldi. Sami Dinç’in açıklamalarına göre Galatasaray transfer yasağı tehlikesi ile karşı karşıya geldi.

 

TRANSFER YASAĞI TEHLİKESİ

 

TRANSFER YASAĞI TEHLİKESİ

Dinç açıklamasında, “Müvekkil Teknik Sorumlu Igor Tudor’un hizmet sözleşmesinin Galatasaray A.Ş. tarafından herhangi bir haklı gerekçeye dayanmaksızın sona erdirilmesi neticesinde hukuki süreç sonlanmış ve Müvekkil Teknik Sorumlu; 2017/2018 futbol sezonuna ilişkin şampiyonluk primi olan 200.000,00-Euro ve hizmet sözleşmesinin erken sonlanması sebebiyle bakiye süre ücret alacağı olarak 514.730,00-Euro ile bu bedellere fiili tahsil tarihine kadar işleyecek faizine hak kazanmış olup, anılan kararın sonuçları transfer yasağı olarak Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına işlenmiş bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

 

CENGİZ VE YÖNETİMİNDEN HAMLE GELMEDİ

 

CENGİZ VE YÖNETİMİNDEN HAMLE GELMEDİ

Böylelikle Sarı Kırmızılılar Tudor’un hak talep ettiği ücreti ödememesi durumunda transfer yasağı ile karşı karşıya kalacak. Mustafa Cengiz ve yönetiminin Tudor konusunda nasıl bir yol izleyeceği henüz belli değil.

FATİH TERİMDEN AYRILIK SİNYALİ

 

FATİH TERİM’DEN AYRILIK SİNYALİ

Galatasaray’da gündemin en önemli maddelerinden biri de Fatih Terim’in durumu. Tecrübeli teknik adam Helenex Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından Mustafa Cengiz ile yönetimine sitemde bulunmuş ve ayrılık sinyali vermişti.

 

TERİME CAMİADAN BÜYÜK DESTEK

 

TERİM’E CAMİADAN BÜYÜK DESTEK

Fatih Terim’in bu açıklamaları camiada büyük bir şok etkisi yaratmıştı. Başkan adaylarından Burak Elmas ve Metin Öztürk, Fatih Terim ile sözleşme yenileneceği ve kendisine her türlü desteğin verileceğini duyurmuştu. Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu da hangi aday seçilirse seçilsin Fatih Terim ile yola devam edilmesi hususunda bir deklarasyon yayınlayarak tecrübeli teknik adama jest yaptı.

 

BURAK ELMAS GÖRÜŞTÜ

 

BURAK ELMAS GÖRÜŞTÜ

Başkan adaylarından özellikle Burak Elmas’ın Fatih Terim ile yola devam etmek için tecrübeli teknik adam ile ön görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. Burak Elmas, yöneticilik yaptığı dönemde Galatasaray’la üst üste 4 sene şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

 

ALBAYRAK ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

 

ALBAYRAK ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Galatasaray’da bir gelişme daha yaşandı. Sarı Kırmızılı kulübün halihazırda ikinci başkanı konumunda bulunan Abdurrahim Albayrak’ın başkanlığa adaylığını açıklaması bekleniyor. Albayrak’ın uzun süredir bu yönde çalışmalar yaptığı ve adaylığını resmen açıklayacağı ifade edildi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !