Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Kılıçdaroğlu’nun ‘Gazi Meclis’ sözlerine Çelik’ten sert tepki: Tam bir basiretsizlik

Kılıçdaroğlu’nun ‘Gazi Meclis’ sözlerine Çelik’ten sert tepki: Tam bir basiretsizlik
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
7 views
07 Aralık 2022 - 11:31

CHP lideri Kemal Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Gazi Meclis’ sözlerine AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlunun Gazi Meclis sözlerine Çelikten sert tepki: Tam bir basiretsizlik

Sözcü Çelik’in açıklamalarından satır başları şöyle; Kendisi sürekli demokratik üsluptan bahsediyor. Esasında Meclis’te yaptığı konuşmada Meclis’in iradesine saygısız olduğu, siyasetten haberi olmayan ifadeler kullandı. Bu şekilde konuşması tam bir basiretsizliktir.Milletin iradesiyle seçilmiş vekillere bunu söylemesi haddini aşmaktır.

Milletvekillerimize dönüp sizin nasıl vekil seçildiğinizi biliyoruz diyor. Evet bizim vekillerimiz nasıl vekil oldu herkes biliyor, seçildiler. Ama sizin nasıl genel başkan olduğunuz bellidir.

Milletin iradesi ile seçilen vekillere bunu söylemesi milletle kavgadan başka bir şey değildir. Bütün dünyada diktatörlerin bir özelliği vardır, diktatörler halktan korkarlar ve tankların arkasına saklanırlar. 15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımız milli iradeye sahip çıktı ve kendisini öldürmek isteyen tankların arasından geçip geldi. Kılıçdaroğlu ise televizyondan seyretti. O darbeciler o gün kimi öldürmek istediler, Türkiye’nin seçilmiş cumhurbaşkanını öldürmek istediler. Kılıçdaroğlu darbeye darbe diyemeyen birisidir. Türkiye’de bir diktatör olsaydı Kılıçdaroğlu diktatör diyemezdi. Tanklar kime yol veriyorsa diktatör odur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuş bu köklü partinin bu duruma düşürülmesi acıdır.

CHP’NİN VİZYON BELGESİ

Gerçekten bir zihni sinir projesiyle karşı karşıya kaldık. Siyasi olarak buradan ne çıkar diye baktığımızda siyaset üstü kadrolarla Türkiye’yi yöneteceğini söylüyor. Bu geçmişte Türkiye’nin başına büyük belalar açmış vesayetin kodlarından bir tanesidir. Türkiye’de memleketin sahibi vatandaştır. Milli irade ne derse o olur. Getirdikleri model tamamen siyaset dışı ve hiçbir yere gidemiyor

6’LI MASANIN PARLAMENTER SİSTEMİ VAADİ

Bu Türkiye’nin önüne konulmuş bir vizyonsuzluktur. Kafalarındaki şey ise işlevsiz bir cumhurbaşkanı. Hem halk seçecek hem de herhangi bir işlevi olmayacak. Böyle bir şey olabilir mi. Cumhurbaşkanının halk tarafından seçildiği bir sistemde hiçbir cumhurbaşkanı tarafsız kalamaz. İki tane seçilmişin olduğu bir sistemde devlet mekanizmasını ikiye bölersiniz.

SURİYE’NİN KUZEYİNDE TERÖRLE MÜCADELE

Bu askeri operasyonları yapmamız zorunludur.

YPG liderine makale yazdırılması utanç verici bir olay.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !