Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Fenerbahçe’ye Joao Pedro’dan kötü haber!

Fenerbahçe’ye Joao Pedro’dan kötü haber!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
12 views
02 Aralık 2022 - 10:36
Fenerbahçeye Joao Pedrodan kötü haber
Rayo Vallecano maçının 67. dakikasında ciddi sakatlık yaşayan Joao Pedro’nun kesin durumu ödemin inmesi sonrası belli olacak. Ancak diz ve ayak bileğinde yoğun ödem ve travma bulunan yıldız futbolcunun sezonu kapattığı öne sürüldü.

Dünya Kupası nedeniyle verilen arayı ciddi hazırlık maçlarıyla geçirerek takımını formda tutmayı hedefleyen Jorge Jesus, Rayo Vallecano ile oynanan karşılaşmada Joao Pedro’yu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Maçın 67. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Pedro’ya kayarak ayak koyan Mumin, İtalyan yıldızın diz ve ayak bileğinden aynı anda ciddi şekilde sakatlanmasına neden oldu.

YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEK

Sahayı sedyeyle terk eden ve ambulansla hastaneye götürülen Pedro ile ilgili kulüpten “Dizinde ve bileğinde yoğun ödem, travma tespit edilmiştir. Tedavisine hemen başlanan oyuncumuzun durumu ödemin giderilmesi sonrasında ilerleyen günlerde yapılacak ayrıntılı tetkikler sonrası belli olacaktır” açıklaması yapıldı. Gün boyu Pedro’nun üç ay sahalardan uzak kalacağı hatta sezonu kapattığı konuşuldu.

SEZONA DA ŞANSSIZ BAŞLADI

Sezon başı idmanda üst adalesi yırtılınca hazırlık dönemini ve ligde 3, Avrupa’da 5 olmak üzere 8 maçı kaçıran Pedro, bir türlü açığı kapatıp istediği form seviyesine ulaşamamıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !