1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Fenerbahçe’de teknik direktörsüz geçen 8 ay! Adana Demirspor maçında…

Fenerbahçe’de teknik direktörsüz geçen 8 ay! Adana Demirspor maçında…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’de teknik direktörsüz geçen 8 ay! Adana Demirspor maçında…

Fenerbahçede teknik direktörsüz geçen 8 ay Adana Demirspor maçında...

Süper Lig’de ikinci yarının başlamasına kısa bir süre kala sarı lacivertliler hâlâ yeni teknik direktörünü bulamadı. Pazartesi günü oynanacak Adana Demirspor maçında takımın başında Zeki Murat Göle çıkacak.

Fenerbahçe’de teknik direktör krizi büyüyor. Vitor Pereira ile yollarını ayıran sarı lacivertliler, sezonun ikinci yarısının başlamasına kısa bir süre kala yeni hocası bulamadı. Kanarya’da Adana Demirspor ile yapılacak olan karşılaşmaya antrenör Zeki Murat Göle yönetiminde çıkılması kararı alındı.

Sarı lacivertlilerde 3,5 yıldır görevde olan Başkan Ali Koç da bu süreçte 233 günü uzun süreli kontrata sahip bir teknik direktörü olmadan geçirmiş oldu. Sarı lacivertlilerde Ali Koç döneminde toplamda 9 farklı hoca görev yaptı. 448 gün takımın başında olan Ersun Yanal, Başkan Ali Koç ile en fazla çalışan teknik direktör oldu.

46 BİN İSTİFA TWEETİ

Teknik direktörsüz geçen günlerin ardından sarı lacivertli taraftarlar bu duruma sosyal medyadan tepki gösterirken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u istifaya davet eden 46 bini aşkın tweetin atılması dikkat çekti.

‘BırakGitAliKoç’ hashtag’i kullanılarak yapılan paylaşımların ardından istifa çağrısı uzun süre Twitter’da trend topic listesinin ilk sırasında yer aldı. Ardından sarı lacivertli taraftarlardan bazıları da ‘BırakmaAli Koç’ hashtagi açarak Fenerbahçe Başkanı ve yönetime destek olacaklarını belirten paylaşımlarda bulundular.

 

Fenerbahçe’de teknik direktörsüz geçen 8 ay! Adana Demirspor maçında…
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.