Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş’tan Hamit Altıntop’a ‘milli takım’ tepkisi iddiası!

Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş’tan Hamit Altıntop’a ‘milli takım’ tepkisi iddiası!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
46 views
25 Mayıs 2022 - 10:03

Fenerbahçe’de A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmayan Mert Hakan Yandaş’ın bu karara tepki gösterdiği iddia edildi. Tecrübeli oyuncunun, “Futbolu, futboldan gelmiş insanların yönetmesini istiyoruz. Ama onlar da geçmişte giydikleri formaları bir türlü çıkaramıyorlar” ifadelerini kullandığı kaydedildi” sözleriyle Hamit Altıntop’a göndermede bulunduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci’nin, A Milli Takım aday kadrosunda yer almaması hem yönetimin hem teknik heyetin tepkisini çekti. Son ayların en formda isimleri olmasına rağmen aday kadroda olmamaları iki oyuncunun da moralini bozdu.

Sabah’ın haberine göre; Mert Hakan Yandaş’ın, tepkisini “Bireysel olarak son aylarda ligin en formda oyuncularından biriyim. Türk oyuncular arasında asist kralıyım (9). Yine de tercih edilmiyorum. Benim yerime zirve yarışında aylardır olmayan takımların oyuncuları tercih ediliyor” diye gösterdiği öne sürüldü.

Son Dakika: Fenerbahçede Mert Hakan Yandaştan Hamit Altıntopa milli takım tepkisi iddiası Formaları çıkarsınlar, Fenerbahçeden ayrılmam mı lazım

 

“GİYDİKLERİ FORMAYI ÇIKARSINLAR!”

Yıldız futbolcunun, “Aday kadroya gidebilmem için daha ne yapmam lazım bilemiyorum… A Milli Takım’a seçilmem için Fenerbahçe’den ayrılmam mı gerekiyor? Seçilmeme kararına ‘Fenerbahçeli olmam’ dışında başka bir sebep bulamıyorum, varsa bunu bana biri açıklasın. Futbolu, futboldan gelmiş insanların yönetmesini istiyoruz. Ama onlar da geçmişte giydikleri formaları bir türlü çıkaramıyorlar” ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

VavaCars Fatih Karagümrük’ten Kuntz’a ‘Emre Mor’ tepkisi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük, 24 yaşındaki futbolcusu Emre Mor’un A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmaması nedeniyle teknik direktör Stefan Kuntz’a tepki gösterdi.

Kırmızı-siyahlı kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Ne yazık ki Sayın Stefan Kuntz, futboldaki haksızlık oyununun bir parçası olmuştur. Emre Mor’u milli takıma almayan anlayış, bu milletin temsilcisi olamaz. Olsa olsa, çeşitli odakların temsilcisidir” denildi.

Emre Mor, Fatih Karagümrük formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 29 maçta 6 gol kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !