Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

EURO 2020’de Finalin Adı Belli Oldu

EURO 2020’de Finalin Adı Belli Oldu
68 views
08 Temmuz 2021 - 12:59

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda İngiltere, normal süresi 1-1 biten maçın uzatma bölümünde bulduğu golle Danimarka’yı 2-1 mağlup ederek finale çıktı. EURO 2020’de İngiltere ile İtalya şampiyonluk için karşılaşacak.

EURO 2020'de finalin adı belli oldu
Euro 2020’de ikinci finalist İngiltere oldu. Gareth Southgate’in öğrencileri, normal süresi 1-1 biten maçın 104. dakikasında Harry Kane’in golüyle 2-1 galip ayrıldı ve finalde İtalya’nın rakibi oldu.

İlk yarıda Danimarka daha etkili oynarken; 30. dakikada Damsgaard’ın golüyle 1-0 öne geçti. 39’da Simon Kjaer, Bukayo Saka’nın ortaya çıkardığı topu kendi kalesine gönderdi: 1-1.

İkinci yarı İngiltere’nin üstünlüğüyle geçti. Danimarka, Kasper Schmeichel’in kalesinde devleşmesiyle de rakibine gol şansı tanımadı ve karşılaşmanın normal süresi 1-1 sona erdi.

Uzatmalarda da İngiltere etkili olurken, 103. dakikada tartışmalı bir penaltı kazandı. Harry Kane’in vuruşunda kaleci Schmeichel topu çelmesine karşın, İngiliz oyuncu meşin yuvarlağı tamamladı ve takımını 2-1 öne geçirdi.

İkinci uzatma dakikasında da başka gol olmadı ve İngiltere finalde İtalya’nın rakibi oldu. İngiltere, 1966 Dünya Kupası’ndan bu yana, ilk kez adını büyük bir turnuvada finale yazdırdı.

İtalya ile İngiltere arasındaki final maçı 11 Temmuz Pazar günü saat 22.00’da oynanacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !