Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Ebru Gündeş’ten Mahsun Kırmızıgül’e destek!

Ebru Gündeş’ten Mahsun Kırmızıgül’e destek!
241 views
17 Ocak 2022 - 13:42

Ebru Gündeş’ten Mahsun Kırmızıgül’e destek!

 

Yıllar sonra müziğe dönen ve yeni albümünü tanıttığı yılbaşı gecesinde istediği reytinglere ulaşamayan Mahsun Kırmızıgül’e bu kez Ebru Gündeş’ten destek geldi.

16 yıllık aradan sonra yeni albümü ‘Hoş Geldin’ ile müziğe dönen ve büyük bir rekora imza atan Mahsun Kırmızıgül’e  destek; Demet Akalın, Gülben Ergen ve Ebru Gündeş’ten geldi.

Mahsun Kırmızıgül, önceki gün Demet Akalın’ın kendisi için yaptığı destek paylaşımına yorum yaparak sanat camiasına sitem etmişti. Uzun bir aradan sonra yeni albümünü sevenleriyle buluşturan ünlü sanatçı, beklediği desteği çevresindeki meslektaşlarından göremeyince Demet Akalın’a dert yanmıştı..

“BİZDEN ALDIĞIN 16 YIL İÇİN AFFEDİLMEZSİN”

Kırmızıgül’e yakın arkadaşı Demet Akalın’dan destek gelmişti. Akalın, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘’ Bir haftadır hiç durmadan dinliyorum… Bizden aldığın 16 yıl için affedilmezsin kral ama, şarkılar o kadar güzel ki… Eskileri de dinleyip ağlamayan beri gelsin…’’ notunu düşmüştü.

 

 

Usta sanatçının sitemi magazin haberlerine bomba gibi düştükten hemen sonra bu siteme dayanamayan Gülben Ergen, yakın arkadaşı Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Hoş Geldin’ şarkısını instagram hesabından paylaşmıştı.

”HER ZAMAN YANIMDA OLAN DOSTUM”

Gülben Ergen’in desteğine çok sevinen Kırmızıgül, Ergen’in paylaşımının altına şu notu düşmüştü:

”Canım benim, her zaman yanımda olan dostum benim çok teşekkür ederim.”

EBRU GÜNDEŞ’TEN MAHSUN KIRMIZIGÜL’ E DESTEK!

Bu kez destek usta sanatçıların arasında yer alan Ebru Gündeş’ten geldi.. Gündeş, Instaram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yakın arkadaşı Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Hoş Geldin’ adlı albümüne şu sözlerle destek verdi:

”Gün geçtikçe daha bir keyifle dinliyorum… Emeği geçen herkesi tek tek tebrik ediyorum. Her yaptığın iş gibi, yine müthiş bir albüm çıkarmışsın canım arkadaşım.” 

”GERÇEKTEN HOŞ GELDİN”

Şimdilerde ‘O Ses Türkiye’ programında jüri koltuğunda oturan Ebru Gündeş Kırmızıgül için son olarak şu notu düştü:

”Gerçekten ‘Hoşgeldin’ Mahsun Kırmızıgül”  

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !