Usta oyuncu Cezmi Baskın, kendisine yöneltilen taciz suçlamalarının asılsız olduğunu belirterek, iddiaları ortaya atan kişiye karşı hukuki süreç başlatacağını duyurdu.
Sanat dünyasında gündem olan taciz iddialarına bir yenisi eklendi. Kurgucu ve sinemacı Fazilet Onat, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ünlü oyuncu Cezmi Baskın’ın 2014 yılında “Bizum Hoca” filminin Ankara galasında kendisini taciz ettiğini ileri sürdü. Onat, Baskın’ın galanın ardından gece boyunca telefonla kendisini rahatsız ettiğini iddia etti.
Baskın: “İddialar Tamamen Asılsız”
Hızla yayılan bu iddialar üzerine Cezmi Baskın, kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. Baskın, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve tamamen uydurma olduğunu belirtti. Fazilet Onat’ın, iddia ettiği gibi Ankara galasında bulunmadığını savunan usta oyuncu, film ekibinden aldığı bilgilere göre Onat’ın aşırı alkol kullanımı nedeniyle işten çıkarıldığını ve bu yüzden galaya katılamadığını söyledi. Bu durumun, iddia edilen olayın gerçekleşmesini imkânsız kıldığını ifade etti.
“Büyük Bir Yıkım Yaşıyorum”
Hayatı boyunca sanatla ve mesleğiyle anılan bir isim olarak, bu tür bir ithamla karşılaşmanın kendisi için büyük bir yıkım olduğunu dile getiren Cezmi Baskın, “Yıllarca birlikte çalıştığım insanlar benim kişiliğime tanıktır. Bu iddia, hem kariyerim hem de hayatım için büyük bir yıkım oldu” dedi.
Olayın yargıya taşınacağını belirten Baskın, “Hakkımı adli merciler önünde arayacağım ve en kısa sürede hukuki süreci başlatacağım” sözleriyle kararlılığını ortaya koydu.



















