Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Çağımızın Enkarnasyonu Şiddeti!

Çağımızın Enkarnasyonu Şiddeti!
Simay Ohara
Simay Ohara( simay.ohara@haberkonseyi.com )
284 views
28 Kasım 2022 - 13:42

Çağımızın Enkarnasyonu Şiddet !

Her düşünce bir enerjidir, düşüncenin de bir çekim gücü olduğunu artık hepimiz biliyoruz.
Dünya boyutunda yaşadığımız yaşamlar boyunca içerisinde var olduğumuz bilincimiz şu anki boyutta titreştiği için bu seçim ve algıyı biz yaratıyor olabilir miyiz ?
Bu kadar manipülatif bir toplumda yaşarken sağlıklı bir bilinç ile refah içerisinde bir yaşam sürmek hepimizin hakkı değil midir?
Günümüz medyasında en çok izlenen, en çok takip edilen en çok tahrip olan, şiddeti tanımlayan insanoğlu ancak karıncaların sesini duyamaz.

Maddeyi oluşturan şey belirli sayıda belirli titreşim frekansında bulunan atomların belirli oranlarda bir araya gelmesiyle oluşuyorsa eğer her düşüncenin de kendi rezonans alanı boyunca gerçeği bizzat yarattığını varsaymak mümkün değil mi?
İnançlarımız doğrultusunda farkında olmadan reddettiğimiz her şey gerçekliğimizi yaratır.
Farkındalığımızı daha çok geliştirmek adına şiddetsiz bir dünya için neler mümkün?
Günümüzde şiddete bağlı çatışmaların çoğunu bilinçaltı zihnimiz oluşturmaktadır.

Gerçek hayatımızı bilinçaltı zihnimiz yönetir ve dünya boyutunda yaşadığımız yaşamlar boyunca bizi şu an var olduğumuz noktaya getiren bilincimiz şu an içerisinde bulunduğmuz boyutta titreştiği için bu seçimi biz yaratıyor olabilir miyiz ?
Değerlerimizi yaratan şey inanç kalıplarımızdır; korku, suçluluk , şiddet biçimleri günümüz medyasında manipülatif haber sirkülasyonları ile sürekli tekrar eden görsel, işitsel hatta dokunsal boyutlara kadar ulaşmıştır.
Bu tür iletişim biçimleri, bilinçli olan zihnimizin titreşim frekansı yüksek olduğu zaman kullanıldığında, toplumun dikkatini, ihtiyaçlarını, duygularını, algılarını ve isteklerini açıklığa kavuşturmaktan uzaklaşır, böylece çatışmayı sürdürür.
Şiddetin kadını ,erkeği ,hayvanı yoktur.
Gerçeği şekillendiren şey onun etrafında bulunan frekanslar toplamıdır.

Enerji Tereapisti Kolaylaştırıcı Enerji Dönüşüm Virtüözü.

simay.ohara@haberkonseyi.com

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !