Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, sosyal medyada ve internet ilan sitelerinde büyük bir şaşkınlık yaratan bir olayın odağı oldu. İnternet üzerinden satışa çıkarılan bir tekne ilanında, teknenin “Bülent Ersoy’un Boğaz’da batan teknesi” olduğu ifade edilince, hem hayranları hem de basın mensupları duruma tepki gösterdi.
İlanın içeriğinde, “Tekne, Bülent Ersoy’un Boğaz’da batan teknesidir. 24 metre ahşaptır. İstanbul’dadır ve ticari evrakları uygundur” ifadeleri yer aldı. Ancak yapılan araştırmalar sonucunda, Bülent Ersoy’un teknelerinden herhangi birinin Boğaz’da battığına dair geçmişte çıkan bir haber veya resmi kayıt bulunamadı.
Bülent Ersoy’dan Şaşkınlık ve Açıklama
İlanı gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşayan Ersoy, konuya dair açıklamada bulundu. Sanatçı, iddiaların tamamen asılsız olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
“Benim geçmişte iki teknem oldu. Birini ünlü bir iş adamından almıştım ama sonra sattım. İkincisinden ise çıkan bir arıza nedeniyle soğudum. Velhasıl geçmişte iki teknem oldu ama Boğaz’da teknem batmadı.”
Ersoy’un açıklamaları, kendisiyle ilgili yayılan yanlış bilgilere son noktayı koyarken, internet üzerinden yapılan ilanların doğruluğu ve güvenilirliği konusunda da dikkat çekti. Sanatçının hayranları, sosyal medya üzerinden konuyla ilgili şaşkınlık ve tepkilerini dile getirdi.
Geçmişteki Tekneleri ve İsimleri
Bülent Ersoy’un daha önce sahip olduğu tekneler arasında “Siyah İnci” ve “Barakuda” isimleri bulunuyordu. Sanatçı, bu teknelerden birini sattığını, diğerinden ise arıza nedeniyle uzak durduğunu belirtti. Bu bilgiler, söz konusu ilandaki iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkça ortaya koydu.


















