Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Karısını ve çocuklarını tetikçilere öldürttü! Metresi için katliam

Karısını ve çocuklarını tetikçilere öldürttü! Metresi için katliam
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
24 views
19 Ocak 2023 - 12:33

Brezilya’da ailesini kiralık katillere öldürten adam kayıplara karıştı. Tetikçiler olayın detayını itiraf ederken, kocanın neden böyle korkunç bir plan hazırladığı da ortaya çıktı.

Karısını ve çocuklarını tetikçilere öldürttü Metresi için katliam

Brezilya’nın başkenti Brazil şehrinde akıllara zarar bir olay yaşandı. Bir baba metresiyle yeni bir hayata başlamak için kiralık katil tuttu. Kiralık katillere 16 bin sterlin ödeme yaptıkları belirlenen ikilinin şahıslardan tek bir isteği oldu, aile üyelerini öldürmek.

Brezilya polisi tarafından yapılan açıklamada 30 yaşındaki Thiago Gabriel Belchior ve Olieveira isimli babasının üç çocuğunu, annesini ve kız kardeşini öldürmek için tuttukları kesinleşti.

 

Karısını ve çocuklarını tetikçilere öldürttü Metresi için katliam

 

AİLE ÜYELERİNİ ARABADA ÖLDÜRDÜLER

Tutulan kiralık katiller ise şahsın 3 çocuğunu ve eşini bir arabada kurşun yağmuruna tuttular. Yapılan saldırı sonucu araçta bulunan 4 kişi öldü. Olayla ilgili açıklamada bulunan ekipler ise saldırıdan bir gün önce genç adamın çocuklarından birini boğduğunu aktardı. Arabada katledilen şahısların ise cesetleri saldırıdan 1 gün sonra yanmış halde bulundu.

Brezilya basınına yansıyan haberlerde ise polislerin iki tetikçiyi 17 ocak günü yakalandığı ancak baba ve oğlunun kayıp olduğu belirtildi.

Karısını ve çocuklarını tetikçilere öldürttü Metresi için katliam

İTİRAF ETTİLER

Yakalanan tetikçilerden biri ise itirafçı oldu. Para karşılığı aileye suikast düzenlediklerini belirten Horacio Carlos Ferreira Barbosa isimli şahıs 4 kişiyle beraber saldırıyı düzenlediklerini aktardı. Arabaya saldırmalarının amacını da açıklayan Barbosa, Elizamar’ı ( çocukların annesi) öldürmeden önce onun banka hesabındaki parayı başka bir hesaba transfer ettirmek istediklerini de söyledi.

 

Karısını ve çocuklarını tetikçilere öldürttü Metresi için katliam

10 YILLIK EVLİLERDİ

Öte yandan feci şekilde hayatını kaybeden 3 çocuk annesinin eşiyle 10 yıldır evli olduğu öğrenildi. Olayın tanıkları ise söz konusu cinayet öncesi kadının eşiyle hararetli bir şekilde tartıştığını öne sürdü. Tüm bu gelişmeler yaşanırken 3 şüpheli tutuklandı. Polis ekiplerinin baba ve oğlunu arama çalışmaları ise ülke genelinde devam ediyor.

Bu haber www.milliyet.com.tr ‘den alınmıştır.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !