Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

SON DAKİKA! Akrep Nalan hayatını kaybetti!

SON DAKİKA! Akrep Nalan hayatını kaybetti!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
81 views
04 Mart 2022 - 11:04

SON DAKİKA! Akrep Nalan hayatını kaybetti!

Son Dakika: ‘Halikarnas’ta Geçen Yaz’ şarkısıyla ünlenen Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın (67) hayatını kaybetti. Hayranları ‘Akrep Nalan neden öldü?’ sorusuna yanıt arıyor. Akrep Nalan müzisyenlik kariyerinin dışında Hayat Bilgisi dizisinde de rol almıştı. Ünlü sanatçının ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

 

 

 

Son dakika haberi: Ünlü sanatçı Nalan Açın hayatını kaybetti. Akrep Nalan lakabıyla hafızalara kazınan ünlü sanatçı şarkıcılık kariyerinin dışında oyunculuk da yapmıştı. Akrep Nalan, uzun seneler boyunca devam eden Hayat Bilgisi dizisinde rol almıştı. Akrep Nalan neden öldü? İşte son dakika haberinin detayları…

Acı haberi menajer Özgür Aras sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Akrep Nalan sağlık problemleriyle mücadele ediyordu.

Pınar Altuğ da hesabından bir paylaşım yaparak emojiyle üzüntüsünü ifade etti.

Akrep Nalan’ın geçtiğimiz aylarda yüksek ateş ve şiddetli tireme nöbetleri nedeniyle hastanede yatarak tedavi edilmesine karar verilmişti. 2015 yılında anjiyo olan Nalan, zaman zaman nefes darlığı yaşıyordu.

Halikarnas’ta geçen yaz şarkısıyla ünlenen Akrep Nalan, 1991 yılında “Dağ Çiçeği” isimli ilk albümünü çıkardı. Daha sonra 1996 yılında “Zil Zurna Sevdalar” isimli ikinci albümünü piyasaya çıkaran sanatçı, iki sinema filminde, dört ayrı televizyon dizisinde ve bir reklam filminde rol aldı.

1991 yılında Vedat Sakman ve Halis Bütünley’in desteğiyle çıkardığı ilk albümü “Dağ Çiçeği” ile meşhur oldu. Daha sonra Selim Atakan’ın desteği ile 1994 yılında “Zil Zurna Sevdalar” başlıklı ikinci albümünü yayınladı. İlk iki albümde yer alan “Fânî Dünya”, “Halikarnas”, “Karlar Düşer” parçaları ile ses getirdi. Zirvedekiler (1994), Baskül Ailesi (1997), Hayat Bilgisi (2003-2005), Peki Olur Şekerim (2003) ve Aşk Mahkumu (2004) dizi ve filmlerinde aktrislik denemeleri oldu.

Akrep Nalan bir süre önce yasadığı zorlukları takipçileriyle paylaşmıştı.

Akrep Nalan lakaplı Füsun Nalan Açın paylaşımında yaşadıklarını şöyle anlatmıştı:

“Yine delik deşik kollar. Yine bulunamayan damar yolları. Yine yarım yamalak alınan nefesler. Ciğerler su toplamış buzlanma da varmış. Gözlerde sarı nokta. Kulaklarda işitme kaybı. Bağırsaklar kilitlenmiş sıkıntı var. Dayanılmaz kas ağrıları. Ayak bileklerim ayak parmaklarıma kan göndermiyor. Neticede sevgili dostlarım; geliyor gelmekte olan…”

 

 

 

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !