Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Şevval’den Demet’e Tepki

Şevval’den Demet’e Tepki
51 views
18 Mayıs 2021 - 10:49
Demet Akalın, 2021 Kainat güzeli Andrea Meza ile Miss Turkey 2018 1.’si Sevval Şahin’in kıyaslandığı ankete katıldı. Ünlü şarkıcının, Şahin hakkında yaptığı yorum sosyal medyada tepki çekti. Şahin’den, Akalın’a yanıt gecikmedi

ABD’nin Florida eyaletinde düzenlenen Miss Universe güzellik yarışmasının galibi önceki dün belli oldu. Koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz yıl gerçekleştirilemeyen yarışmada birinciliğe Miss Meksika Andrea Meza (26) layık görüldü.

“ANDREA AFET, DİĞERİ…”

Ardından sosyal medyada Andrea ile 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin (21) kıyaslandı. Ankete Demet Akalın da katıldı. Ünlü şarkıcı, “Andrea afet, diğerine güzel demeye…” yorumunu yaptı.

“UMARIM KENDİNİ GELİŞTİRİRSİN!”

Bu yorumun ardından Şahin’den açıklama geldi. Şahin, Akalın’a, “Yıl olmuş 2021 siz hala kadın kıyaslıyorsunuz. Andrea çok güzel ve keşke onun birinciliğinin haberini yapsaydınız böyle boş bir haber olmasaydı. Sonuçta ikimiz de çok ayrı insanlarız ayrı yarışmalarda yer aldık. “Balık etli mi, sıfır beden mi güzel?” Siz şaka mısınız? Gerçekten 20 yıl geriden geliyorsunuz. Demet Akalın umarım bir gün kendinle barışık olursun ve kendini geliştirirsin… Seni izleyen çok genç kız var yazık.” cevabını verdi.

Miss Turkey 2018 birinci güzeli Şevval Şahin’in 2018 yılında Çin’de gerçekleşen Miss World 2018 Güzellik Yarışması’na (Dünya Güzellik Yarışması 2018) katılmıştı. Yarışmada birinci Meksika’dan Vanessa Ponce de Leon olmuştu. Şahin herhangi bir derece elde edememişti.

26 yaşındaki yazılım mühendisi Andrea Meza, Amerikalı aktör Mario Lopez ve ABD’li model Olivia Culpo’nun ev sahipliği yaptığı gecede birinciliğe layık görüldü.  69. kez düzenlenen yarışmada Meza, 70’den fazla yarışmacıyı geride bıraktı.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !