Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Sedat Peker ‘Soylu Thodex Vurgunundan Para Aldı’

Sedat Peker ‘Soylu Thodex Vurgunundan Para Aldı’
64 views
11 Haziran 2021 - 11:48

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Bakan Soylu’ya Thodex vurguncusu Fatih Özer üzerinden yeni suçlamalarda bulundu.

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, sosyal medya hesabından gündemi sasacak bir açıklama yaptı. Yaptığı paylaşımda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında yeni iddialar öne sürdü.

Thodex vurguncusu Fatih Özer üzerinden Soylu’ya yeni suçlamalar yönelten Peker, ”Paranın kaç lirasını aldınız onu da anlatacağım” diyerek Soylu’yu tehdit etti.

“ARNAVUTLUKTA KUŞ UÇSA BENİM HABERİM OLUR”

Peker’in sosyal medyadan yaptığı paylaşımları şöyle:

”Sülü, Thodex soyguncusu Fatih Özer’e Bir günde İnterpol kararı çıkardık ancak Arnavut polisi elinden kaçırmış hikayesini millete yutturdun. Ama ben doğrusunu herkese anlatacağım. Sen bilmiyor musun Arnavutlukta kuş uçsa benim haberim olur?

Lan süslü sülüman, mahalle arasındaki kavgalarda bile 10 kişi tutuklanıyor.Adam 2 milyar dolarla kaçmış,göstermelik birkaç tutuklama yaptınız.Senin oğlunun,benim televizyonlara çıkardığım yeğenin vasıtasıyla, şahısla irtibat kurup paranın kaç lirasını aldınız,onu da anlatacağım

süslü sülüman, sana olan kızgınlığım senin hırsız olmandan dolayı değil. Zaten her yer hırsız dolu. Senin devletin namusunu lekelemenden dolayı.

Gücünün yettiği gariplere diyordun ya size devletin gücünü göstereceğim diye, ben de sizin kör olmuş gözlerinize Yüce ALLAH’ın gücünü göstereceğim. Sizi rezil edeceğim.

Akraban sadık soylu özel yerlerde beklettiği nakit paralarını yatla Yunanistan’a kaçırmak için planlar yapıyor ya, ondan da haberim var. Gerçi hangi polise şikayet edeceğim, sizi hangi polis kardeşimiz alacak? İpin ucu puştun elinde, onlar ne yapsın?

Buraya gönderilen devlet görevlisi kardeşlerim, lütfen siz bir süre olaya müdahil olmayın. süslü süleymanla derin mehmetin yakınlarının koordine ettiği kiralık katillerle ben bir yüzleşeyim, onları paket servis yapıp bunları bir rezil edeyim.

Gelecek olan kiralık katil mi devlet görevlisi mi bilmediğim için rahat hareket edemiyorum. Siz bir süre lütfen karışmayın. Lan sülü, Allah’ın tuttuğunu kimse azad edemez. Bizi Allah tutmuş, kim eder azad.”

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !