Paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık olay olan ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan Hande Erçel’in giydiği mayonun siyahını giyince yine sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı.

Kendall Jenner ve Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerin kombinlerini kopyalamasıyla sosyal medyanın diline düşen Özaslan, yeni kombiniyle takipçilerini ikiye böldü.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Özaslan’ın giydiği mayo ile ilgili “Duygu daha iyi taşımış” derken, bazı kullanıcılar ise mayoyu daha önce giyen Hande Erçel’e daha çok yakıştığını söyledi.

Fiyatı 3.600 TL olan mayonun tasarımcısı Dilara Fındıkoğlu ise, 30 yaşındaki Özaslan’ın tarzını çok beğenenler arasında.

Öte yandan Instagram’da 2.1 milyon takipçisi bulunan ünlü fenomen, son yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü.

Duygu Özaslan, sevgilisi Can Maxim Mutaf’ın maçına gittiği sırada çektiği fotoğraf ile Kendall Jenner’ın sevgilisi Devin Booker’in maçına gittiği sırada yaptığı kombin çok benzer olunca eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

30 yaşındaki Özaslan’a, takipçileri; ” Kendall Özaslan”,” Kendall kombini olmuş sanki”,” Kendall çakması”, “Biraz özgün ol”, “Basketbolcu sevgilim var kombini” gibi yorumlar yapmıştı.

Sosyal medya fenomeni, geçtiğimiz aylarda da şarkıcı Gülşen’in sahnede giydiği ve günlerce konuşulan transparan pantolonu giymişti.