Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Pençe-Kilit Operasyonu mesajları

Pençe-Kilit Operasyonu mesajları
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
15 views
18 Nisan 2022 - 10:04

Irak’ın kuzeyindeki terör unsularına yönelik Pençe-Kilit Operasyonu başlatıldı. Mehmetçik önceden belirlenen terör yuvalarını tek tek vuruyor. Sahada operasyonun başarılı bir şekilde sürdüğü öğrenilirken Kabine üyeleri ve AK Parti yönetiminden de operasyonla ilgili mesajlar geldi.

Operasyonla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay “Silahlı Kuvvetlerimiz Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu ile terör unsurlarını yok ediyor. Kalleş terör örgütüne ve destekçilerine gerek sınırlarımız içerisinde, gerek sınırlarımız ötesinde aman vermemekte kararlıyız. Allah, kahraman Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK: DUALAR KAHRAMANLARIMIZLA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de mesajında “Kahraman Mehmetçik’e selamlarımızı gönderiyoruz. Milletimizin duaları kahramanlarımızla…” ifadelerine yer verdi.

SÖZCÜ KALIN: MEVLA YENİ ZAFERLER İHSAN EYLESİN

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da “Dosta güven düşmana korku. Kem gözlerin gölgesi asla düşmeyecek şanlı bayrağımızın üstüne. Mevla askerimize yine ve yeni zaferler ihsan eylesin” temennisinde bulundu.

ALTUN: TERÖR DESTEKÇİLERİNE ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirdiği Pençe-Kilit Operasyonu ile terör yuvalarını yerle bir ediyor. PKK’lı teröristlere hiçbir yerde nefes aldırmadığımız gibi, terör destekçilerine de asla fırsat vermeyeceğiz.
Cumhurbaşkanımızın çerçevesini çizdiği, “terörü kaynağında kurutma” stratejimizi etkin biçimde uyguluyor, milletimize kast eden bütün terör örgütleriyle mücadelemizi kesintisiz bir biçimde sürdürüyoruz. Cenab-ı Allah kahraman Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun.” dedi.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !