Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Nagatomo: “Fatih Terim benim babam gibi”

Nagatomo: “Fatih Terim benim babam gibi”
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
20 views
24 Kasım 2022 - 10:51

Japonya ikinci yarıda geriden geldi ve 2014 şampiyonu Almanya karşısında tarihi bir galibiyet alarak Panzerlerin, arka arkaya ikinci Dünya Kupası açılış maçını kaybetmesine neden oldu.

Sonradan oyuna giren Ritsu Doan ve Takuma Asano’nun golleri, Doha’da oyunu tersine çevirdi ve Japon oyuncular maçtan sonra performanslarının ilhamını ortaya çıkardı.

Ayrıca Yuto Nagatomo, Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim’e selam gönderdi.

Ne söylendi?

Brighton’dan Kaoru Mitoma, “O an takım ve benim için inanılmazdı” dedi ve ekledi: Suudi Arabistan’ı Arjantin’e karşı izledik. O maçı kazandılar ve burada harika bir maç çıkarabileceğimizi düşündük. O galibiyet bana ve takıma çok ilham verdi.”

Real Sociedad kanat oyuncusu Takefua Kubo ise şunları ekledi: “Antrenmanımıza gidiyorduk ve o maçı hocamızla izledik. Suudi Araistan’ın zaferi bize ilham verdi! [Suudi Arabistan] için mutluyuz ve bugün orada resmî tatil olduğunu duydum, belki bugün Japonya’da da olur!”

TRT Spor’a özel demeç veren Yuto Nagatomo ise Türkiye ve eski hocası Fatih Terim ile ilgili şu yorumu yaptı: “Türkiye’yi çok seviyorum, insanlar çok sıcakkanlı. Fatih Terim benim babam gibi. Çok kibar ve çok iyi bir teknik direktör. Türkiye’yi seviyorum, teşekkürler Galatasaray.”

Büyük resim

Bu sonuç, İspanya’nın Kosta Rika’yı 7-0 mağlup etmesinden önce Japonya’yı bir an için E grubunun zirvesine taşımıştı. Şu anda ikinci sırada bulunan Hajime Moriyasu’nun öğrencileri, gruptan çıkmak için rakipleri Almanya’dan çok daha şanslı bir konumda.

Japonya’yı ne bekliyor?

Moriyasu’nun öğrencileri pazar günü Kosta Rika ile gruptaki ikinci maçına çıkacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !