Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Beşiktaş’ta Batshuayi’nin geleceği netleşti!

Beşiktaş’ta Batshuayi’nin geleceği netleşti!
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
32 views
27 Nisan 2022 - 9:41

Kasımpaşa’ya 3-0 kaybeden Beşiktaş’ta Fransız teknik direktör Valerien Ismael’in, “Gelecek sezon gol atan futbolcuya ihtiyacımız olacak” şeklindeki sözleri, Michy Batshuayi’nin bonservisini almak veya kiralamak için girişimde bulunulmayacağı şeklinde yorumlandı.

Beşiktaş’ın sezon başında Premier Lig ekibi Chelsea’den kiraladığı ancak performansıyla bekleneni veremeyen yıldızı Michy Batshuayi son Kasımpaşa maçında da hayal kırıklığı yaratırken, teknik direktör Valerien İsmael’in açıklamaları, Belçikalı futbolcuyla devam edilmeyeceği şeklinde yorumlandı. Fransız teknik adam 3-0 kaybettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada çok fırsat bulduklarını ancak bitiricilik sıkıntısı yaşadıklarını belirtti.

İsmael gelecek sezon ile ilgili sorulan bir soru üzerine, “Gol atan futbolcuya ihtiyacımız olacak. Bu kulüp için oynamaktan gurur duyacak, tempolu ve kaliteli oyunculara ihtiyacımız olacak. Bunu yaparken dengeleri kurmak zorundayız. İstediğimiz oyuncuyu, bize derinlik kazandıracak oyuncuyu bulmak zorundayız” demişti.

29 LiG MAÇINDA 14 GOL

İsmael’in bu açıklamaları Batshuayi’den memnun olmadığı, Belçikalı yıldızın bonservisini almak veya kiralamak için girişimde bulunulmayacağı şeklinde yorumlandı. ‘Batsman’ bu sezon ligde 29 maçta 14 gole imza atsa da istikrarsız performansı ve bazı maçlarda kaçırdığı goller nedeniyle eleştirilmişti. 2016 yılında 39 milyon Euro’luk bonservis bedeli ile Chelsea’ye transfer olan Batshuayi, İngiliz ekibinde de beklentileri karşılayamamıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !