1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Murat Ünalmış’tan konuşulacak proje

Murat Ünalmış’tan konuşulacak proje

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Murat Ünalmış’tan konuşulacak proje

Üç haftada 972 bin 102 seyirciye ulaşan “Kesişme İyi Ki Varsın Eren” filmi rekora koşan ünlü yapımcı Mustafa Uslu yine iddialı bir proje için kolları sıvadı.

Murat Ünalmış'tan konuşulacak proje

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Mustafa Uslu, 6 Mayıs 1972’de idam edilen Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının hikâyesini sinema perdesine aktaracak.

Ünlü yapımcı Deniz Gezmiş rolü için Murat Ünalmış’la görüştü.

“Bir Zamanlar Çukurova” dizisinden ayrıldıktan sonra yeni projesi merak konusu olan ünlü aktör Murat Ünalmış’ın da role sıcak baktığı ve tarafların prensipte anlaştığı öğrenildi.

Mustafa Uslu, şimdi Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın ailelerinden izin almaya hazırlanıyor.

Filmin yönetmenliğini yapması için Uslu’nun kafasında iki isim var; Ömer Faruk Sorak ve ünlü oyuncu Timuçin Esen…

Murat Ünalmış’tan konuşulacak proje
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.