1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. İbrahim Tatlıses 30 yıl sonra Londra’da

İbrahim Tatlıses 30 yıl sonra Londra’da

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İbrahim Tatlıses önceki akşam Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile “Efsane geri dönüyor” turnesi kapsamında Londra’daki Eventim Apollo’da sahne aldı.

Tatlıses, 30 yıl sonra Londra’daki hayranlarıyla bir araya geldi. Sanatçı, 2.5 saatlik sahne performansı ve klasik şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

3 bin 500 müzikseverin alanı doldurduğu gece, “Haydi Söyle” şarkısıyla başladı. İbrahim Tatlıses, “Çok kalabalıksınız ama hepiniz benim için bir tanesiniz” dedi.

 

İbrahim Tatlıses 30 yıl sonra Londra’da

 

Sanatçı ayrıca sahnenin hemen önünde kendisini izleyen yaşlı bir hayranının eğilerek elini öptü. Muhteşem gecenin finalinde müzikseverlerin “Bir daha” tezahüratlarına kayıtsız kalmayan Tatlıses, 3 kez bis yaparak tekrar sahneye çıktı.

Sanatçıyı Eventim Apollo’da izlemeye 3 bin 500 kişi geldi.

İbrahim Tatlıses 30 yıl sonra Londra’da
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin