Geçtiğimiz yıl aile arasındaki sade bir törenle nişanlanan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, İsyanbul’da bir otelde gerçekleşen muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıydığı nikahta Necdet Ulucan, Ethem Sancak, Kübra Şefkatli ve Şevket Demir nikah şahidi oldu.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, nikah öncesi İbrahim Tatlıses, Derya Tuna, Ayşegül Şarlı ve Sinan Şefkatli yer aldığı aile pozunu verdi.

Yasemin Şefkatli, Özgür Masur imzalı bir gelinlik giydi. İdo Tatlıses’in damatlığını ise Faruk Saraç hazırladı.

550 kişinin katıldığı düğünde şıklık yarışı yaşandı. Ceylan, Zeynep-Volkan Demirel, Gamze Erçel, Deren Talu, Özlem Ada – Berkay Şahin, Demet Akalın – Okan Kurt, Yasmin – Mehmet Ali Erbil ve Polat Yağcı düğüne katılanlar arasındaydı…

Çift, geceye katılan davetliler adına hayvanlar için mama bağışında bulundu. Bağışın belgesi masalarda yerini aldı.

İbrahim Tatlıses’in kadim dostları Mehmet Ali Erbil ile Aydemir Akbaş, İmparator’u mutlu gününde yalnız bırakmadı. Ancak Erbil, sağlık sorunları nedeniyle gecceden erken ayırldı.

‘İdo elimize büyüdü’ diyen Ceylan, İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna ile fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Düğünde sahneye çıkan Ceylan, şarkıları ile davetlileri çoşturdu.

Yasemin Şefkatli, nikahtan saatler sonra soyadını ‘Tatlıses’ olarak değiştirdi. İdo Tatlıses, eşinin sosyal medya hesabının görüntüsünü ‘Bir yerden başlamalıydı…’ notu ile paylaştı.

İdo ile Yasemin’in düğününe Melek Zübeyde dışındaki kardeşleri katılmadı. Ahmet Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada’nın düğüne neden katılmadığı merak konusu oldu.

Mert Vidinli, geceden fotoğrafı sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Gamze Erçel, iddialı mini elbisesi ile dikkat çekti.

Emel Yıldırım, düğüne derin bacak ve göğüs dekolteli siyah bir elbise tercih etti.

Özlem Ada Şahin göğüs dekolteli elbise tercih etti.

Deren Talu, kusursuz fiziğini gözler önüne seren mini elbisesi ile ilgi odağı oldu.

Mine Ceran da dekolte tercihini bacaktan yana kullandı…

Selin Yağcıoğlu gecenin en iddialı isimlerinden biriydi…

Zeynep Demirel, düğün öncesi fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

Yasmin Erbil de mini kırmızı elbisesi ile geccenin iddialı isimleri arasında yerini aldı.