Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Bülent Ersoy’un Acı Günü !

Bülent Ersoy’un Acı Günü !
55 views
05 Ekim 2021 - 15:27

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç hayatını kaybetti.

Bir ay önce evinde düşerek apar topar hastaneye kaldırılan Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç’tan acı haber geldi. Tedavisi hastanede devam ederken Fikret Erkoç’u bir an olsun yalnız bırakmayan ünlü sanatçı, babasının ölüm haberiyle yıkıldı.

TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, sahte PCR testinden dolayı ekibi Kıbrıs’ta tutuklandığı için zor günler geçiren Diva’nın 17 Eylül’de hastaneye kaldırılan babası bu sabah vefat etti.

Aldığı ölüm haberiyle yıkılan 69 yaşındaki Bülent Ersoy ise sosyal medya hesabından babasının ölüm haberinin yer aldığı bir paylaşımı yayınladı.

 

Öte yandan geçtiğimiz nisan ayında annesi Necla Poyraz’ı kaybeden Bülent Ersoy, Ersoy, “Annem öldü, annesiz kaldım. Bir evlat kaç yaşında olursa olsun annesinin çocuğu. Anne bambaşka bir şey. Allah hepimize ömür versin, anacıklarımıza inşallah” demişti.

Show TV’de yayınlanan ve jüri üyesi olduğu TV programında duygusal anlar yaşayan ve ilk kez duygularını dile getiren usta sanatçı, annesinin kendisi için yerinin bambaşka olduğunu vurgularken, gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !