Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Boşanma İddialarına Yanıt Verdi

Boşanma İddialarına Yanıt Verdi
117 views
20 Eylül 2021 - 13:48

Ece Erken, boşanma iddialarına paylaştığı fotoğrafla yanıt verdi.

Sunucu Ece Erken, haziran ayında avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile nikah masasına oturdu. Erken, mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Eşi ile nikah fotoğrafını “Herkese selam, biz evlendik… Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.” notuyla paylaşan Erken, soyadına ‘Mahmutyazıcıoğlu’nu ekledi.

Bir süredir eşi ile görüntü vermeyen Ece Erken yaptığı hamlelerle kafaları karıştırdı. Ünlü sunucu önce Instagram hesabından eşi ile yer aldığı fotoğrafları sildi. Sonrasında ise ‘Mahmutyazıcıoğlu’ soyadını profilinden kaldırdı. Erken’in bu hareketi, ‘evlilik bitiyor mu’ sorusunu akıllara getirdi.

FOTOĞRAFLI CEVAP

Oğlu Eymen ile tatile çıkan Ece Erken yaptığı paylaşımla dedikodulara son noktayı koydu. Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir araya gelen Erken, geçirdikleri eğlenceli anlardan fotoğraf paylaşıp altına kalp ve nazar boncuğu emojisi koydu. Soyadı kısmına da ‘Mahmutyazıcıoğlu’ ekleyen ünlü sunucu her şey yolunda mesajı verdi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz yıl iki çocuğunun annesi Benan Mahmutyazıcıoğlu’nda boşanmıştı.

Ece Erken ise 2017 yılında Serkan Uçar’dan boşanmıştı. Erken’in bu evlilikten Eymen adında bir oğlu bulunuyor.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !