Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Yaşam enerjisi

Yaşam enerjisi
Simay Ohara
Simay Ohara( simay.ohara@haberkonseyi.com )
74 views
19 Aralık 2022 - 13:53

Yaşam enerjisi

Evrende her şey enerji üzerine kurulmuştur, bu bilinç kozmoloji düzlemde çeşitli yaşamlar hatta yüzyıllar boyunca çeşitli bilinçler aracılığıyla günümüze kadar aktarılmıştır.

Kuantum çağı “enerji” kelimesinin artık anlaşılabilir boyutlara ulaştığını göstermektedir.

Enerji boyutunda kuantum hakkında biraz beyin jimnastiği yapalım;

Televizyon kanalları çekmediği zaman ekranda noktalar halinde titreşen karıncalanmalar oluşur sadece örnek olarak değerlendirmek gerekirse bu noktacıkları kurak olarak tanımlayabiliriz. Kuraklar bize kendisini bir düzlemde gösterirken ekrandan bize yansıyana kadar kuantalar aracılığıyla gözlerimizle bağ kurarlar oluşan bu bağı kuantum olarak düşünebiliriz.

Bu oluşum mevcut düzlemler boyunca gerçek dünyanın içerisinde hepimizin kendine ait yaşam enerjisi olduğunu kanıtlar niteliktedir.

Kuantum alanda bir düşüncenin gerçeğe dönüşmesi için bilinç boyutunda belirli bir düzlemde hareket etmesi gerekir, nasıl ki televizyonun çalışması için elektrik gerekiyorsa yaşamımızı sağlıklı bir biçimde devam ettirmek için de yaşam enerjisi gereklidir.

Bioenerji (yaşam enerjisi) bilincin var olduğu her yerde bulunur. Kendi bio enerjimizi aktifleştirebilir, hayal ettiğimiz her şeyi mevcut gerçeklik boyutunda kuantum alanda sonsuz bir biçimde yaratım enerjisine dönüştürebiliriz, bioenerjinin bulunduğu her yerde aynı zamanda yaratıcı bir bilinç mevcuttur.

Gerçeği tezahür etmek için gerçeği aramaya gerek yoktur aradığınız tüm cevaplar, ait olduğunuz tüm gerçeklik sonsuz bilincinizde mevcuttur.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !