Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Baba Vanga’dan korkutan 2023 kehanetleri! “Nükleer bir felaket yaşanacak”

Baba Vanga’dan korkutan 2023 kehanetleri! “Nükleer bir felaket yaşanacak”
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
58 views
22 Eylül 2022 - 16:58
11 Eylül saldırılarını ve Brexit’i öngördüğü iddia edilen Baba Vanga adlı kahin, ölümünden önce 2023 için beş kehanette bulunmuştu. 12 yaşında görme yeteneğini kaybeden kadın, gelecek yıl dünyada nükleer bir felaket yaşanacağını, gezegenimizi sert Güneş fırtınalarının vuracağını ve biyolojik silahların kullanılacağını öngördü. Bu tahminler, Rusya Devlet Başkanı Putin’in her türlü silahı kullanmaktan çekinmeyeceğini açıklamasının ardından dünyadaki nükleer savaş endişelerini beraberinde getirdi.

Baba Vanga'dan korkutan 2023 kehanetleri! "Nükleer bir felaket yaşanacak" - Sayfa 1

Balkanların Nostradamus’u olarak adlandırılan Baba Vanga’nın vizyonlarının yüzde 85 oranında doğru olduğu öne sürülürken, Bulgar kadının Çernobil nükleer faciasını, Prenses Diana’nın ölümünü, Sovyetler Birliği’nin dağılmasını, 11 Eylül saldırılarını ve Brexit’i öngördüğü iddia edildi.  Baba Vanga’nın 2023 için de bazı kehanetleri vardı.

111

Baba Vanga'dan korkutan 2023 kehanetleri! "Nükleer bir felaket yaşanacak" - Sayfa 2

1. DÜNYANIN YÖRÜNGESİ ROTASINI DEĞİŞTİRECEK

Baba Vanga, 2023’te Dünya’nın yörüngesinde bir şekilde bir değişiklik yaşayanacağını tahmin etti, ancak bunun detayları verilmedi. Ancak, bu değişiklik ne olursa olsun yıkıcı sonuçları olabilir. Çünkü, gezegenin yörüngesindeki en ufak bir değişiklik bile iklim ve deniz seviyelerinde istenmeyen ve son derece zararlı değişikliklere neden olabilir.

211

Baba Vanga'dan korkutan 2023 kehanetleri! "Nükleer bir felaket yaşanacak" - Sayfa 3

Eğer, Dünya Güneş’e biraz daha yaklaşırsa, artan radyasyon ve yükselen sıcaklıklar felakete neden olabilir. Bu, buzulların hızla erimesine, deniz seviyelerinin yükselmesine ve değişimle başa çıkmak için küresel bir acil durum oluşmasına neden olacaktır.

Diğer taraftan, Dünya Güneş’ten biraz daha uzaklaşırsa, saatlerce süren karanlığın olduğu bir buzul çağına girecek ve Dünya’daki yaşam için çok farklı bir dizi feci etkiye neden olacaktır.

311

Baba Vanga'dan korkutan 2023 kehanetleri! "Nükleer bir felaket yaşanacak" - Sayfa 4

2. BİYOLOJİK SİLAHLAR

Baba Vanga’nın ayrıca “büyük bir ülkenin” insanlar üzerinde biyolojik silah çalışmaları yapacağını ve bunun da binlerce insanın ölümüyle sonuçlanacağını öngördüğü iddia edildi. .

411

Baba Vanga'dan korkutan 2023 kehanetleri! "Nükleer bir felaket yaşanacak" - Sayfa 5

Ancak, Birleşmiş Milletler Biyolojik Silahlar Sözleşmesi bu tür deneylerin yapılmasını yasaklıyor.

511

Baba Vanga'dan korkutan 2023 kehanetleri! "Nükleer bir felaket yaşanacak" - Sayfa 6

3. GÜNEŞ TSUNAMİSİ

Bulgar kahinin bir başka tahminini ise Dünya gezegeninde daha önce hiç görülmemiş bir ölçekte büyük bir Güneş fırtınasının yaşanacağı oluşturuyor.

611

Baba Vanga'dan korkutan 2023 kehanetleri! "Nükleer bir felaket yaşanacak" - Sayfa 7

Güneş fırtınası sebebiyle, Dünya üzerindeki elektrik ve internet sistemleri zarar görebilir, ayrıca uzaydaki istasyonlar, uydular ve astronotlar da güneş fırtınasından olumsuz etkilenebilir. Ancak, Baba Vanga’nın öngördüğü bu daha güçlü Güneş fırtınaları, tüm teknolojik sitemlere yıkıcı bir şekilde zarar verecek sistem. Bazı uzmanlar bu boyutta patlamaların dünyayı karanlık çağlara yeniden döndürebileceğini belirtiyor.

711

Baba Vanga'dan korkutan 2023 kehanetleri! "Nükleer bir felaket yaşanacak" - Sayfa 8

4. LABORATUVAR BEBEKLERİ

Baba Vanga’nın 2023 için son iddiasını,  yasaklanacağını tahmin ettiği doğal insan doğumlarının sona ermesini içeriyor. Buna göre, hükümet liderlerı tüm insan yaşamının bir laboratuvarda gerçekleştirilmesi çağrısında bulunacak.

811

Baba Vanga'dan korkutan 2023 kehanetleri! "Nükleer bir felaket yaşanacak" - Sayfa 9

Liderler ve tıp uzmanları kimin doğacağına karar verirken, ebeveynler de saç rengi ve göz rengi gibi özelliklerini ve görünüşlerini özelleştirebilecekler.

911

Baba Vanga'dan korkutan 2023 kehanetleri! "Nükleer bir felaket yaşanacak" - Sayfa 10

5. NÜKLEER FELAKET

2023 için yaptığı pek çok öngörü arasında, Baba Vanga’nın potansiyel bir nükleer santral patlaması konusunda uyardığı öne sürüldü. Bu ürkütücü tahmin, Çernobil felaketiyle ilgili diğer tahmininin ardından geldi. Bu kehanet, özellikle Rusya ve Ukrayna savaşının yaşandığı bu dönemde oldukça korku verici. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkenin toprak bütünlüğünü korumak için her türlü silahı kullanacağını söylemesinin ardından dünyada nükleer savaş korkusu arttı.

1011

Baba Vanga'dan korkutan 2023 kehanetleri! "Nükleer bir felaket yaşanacak" - Sayfa 11

PUTİN DÜNYA’NIN EFENDİSİ OLACAK

1979’da yazar Valentin Sidorov ile yaptığı söyleşide Vanga “Her şey buz gibi çözülecek, sadece bir tanesine dokunulmayacak. Vladimir’in ve  Rusya’nın görkemi. Çok fazla insan kurban edilecek. Rusya’yı kimse durduramaz. Her şey onun tarafından yoldan kaldırılacak ve sadece tutulmakla kalmayacak, aynı zamanda dünyanın efendisi olacak” demişti.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !