Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Adana ve Kahramanmaraş’ta yoğun kar: 6 ilçede okullar tatil

Adana ve Kahramanmaraş’ta yoğun kar: 6 ilçede okullar tatil
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
6 views
21 Aralık 2022 - 11:14

Adana’nın Tufanbeyli’nin tamamında, Feke’de tüm taşımalı eğitimde ve merkez dışındaki tüm okullarda; Saimbeyli’de ulaşım sorunu oluşturabilecek taşımalı eğitim güzergahları ile köylerde, Aladağ’da taşımalı eğitim merkezlerinde eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi. Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde de olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 20 Aralık Salı günü başlayan ve il genelinde etkili olan yoğun sağanak ve kar yağışı nedeniyle Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke ve Aladağ ilçelerinde kaymakamlıklar tarafından eğitim öğretime tamamen veya kısmi olarak bir gün ara verilmesi kararı alındı.

Buna göre, Tufanbeyli’nin tamamında, Feke’de tüm taşımalı eğitimde ve merkez dışındaki tüm okullarda; Saimbeyli’de ulaşım sorunu oluşturabilecek taşımalı eğitim güzergahları ile köylerde, Aladağ’da taşımalı eğitim merkezlerinde eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

Kısmi olarak eğitim öğretimin devam ettiği söz konusu ilçelerde gerekli tedbirler alındığı kaydedildi.

AFŞİN’DE KAR TATİLİ

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Afşin ilçe Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe genelinde eğitim öğretime 21 Aralık Çarşamba günü ara verildiği belirtildi.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !