Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Kendall Jenner NBA’den 4. Sevgilisini de Buldu

Kendall Jenner NBA’den 4. Sevgilisini de Buldu
117 views
17 Şubat 2021 - 11:57

Kendall Jenner NBA’den 4. Sevgilisini de Buldu

 

Kendall Jenner’ın, NBA oyuncusu Devin Booker ile fotoğraflarını paylaşarak ilişkilerini doğrulaması ünlü modelin aşk geçmişini gündeme getirdi. Booker, 25 yaşındaki Jenner’ın 4. NBA yıldızı sevgilisi oldu

 

Kardashian/Jenner Ailesi’nin süper model üyesi Kendall Jenner, Instagram hesabından Phoenix Suns forması giyen Devin Booker ile fotoğraflarını paylaşarak aşklarını doğruladı. Bu ilişki, Jenner’ın sevgililerini NBA basketbolcularından seçtiği bir kez daha gözler önüne serdi.İşte daha önce Kyle Kuzma, Blake Griffin ve Ben Simmons ile aşk yaşanan Jenner’ın Devin Booker ile ilişkisinden ayrıntılar ve aşk geçmişi…Podyum dünyasının aranılan modeli, bir süre önce uzun süredir adının anıldığı basketbolcu Devin Booker ile görüntülendi.

 

 

 

 

 

 

Malibu’da akşam yemeği çiftten önce Jenner, mekandan çıktı. Patlayan flaşlardan sonra yüzünü gizleyen model, otomobile doğru hızla yöneldi.Kısa bir süre sonra da Devin Booker otomobile bindi. İkilinin görüntülenmesi aşk dedikodularını alevlendirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kendall Jenner önceki gün Devin Booker ile ilk kez bir fotoğrafını yayınlayarak ilişkilerini doğruladı.Mayıs 2018’de aşk yaşamaya başlayan çift, 2019 yılı başlarında ayrılık haberiyle gündeme gelmişti.Jenner, Simmons’ın maçlarını izlemeye gidiyordu.Jenner, Ben Simmons ile barışmadan önce LA Lakers takımından basketbol yıldızı Kyle Kuzma (23) ile birlikteydi. İkilinin ilişkisi Malibu’da romantik bir tekne keyfi yaparken görüntülenmeleriyle resmiyet kazanmıştı.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !