Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

YouTube’dan TRT Spor Müdürü Fırat Günayer’e Şok!

YouTube’dan TRT Spor Müdürü Fırat Günayer’e Şok!
98 views
10 Temmuz 2021 - 10:47

Beşiktaş dergisinde yer alan Les Ferdinand röportajını izinsiz ve kaynak göstermeden kullanan TRT Spor müdürü Fırat Günayer’in videosu, yayından kaldırıldı.

Andrew Simes’in Beşiktaş dergisi için yaptığı Les Ferdinand röportajını kaynak göstermeden, yazardan ve dergiden bahsetmeden kullanan TRT Spor müdürü Fırat Günayer’in videosu YouTube tarafından kaldırıldı.

BLOKLAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Haneri Andrew Simes, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu: “Beşiktaş dergisi için yaptığım Les Ferdinand ropörtajımı kaynak belirtmeden, yazardan ve dergiden bahsetmeden kullanan, neredeyse bire bir seslendiren Fırat Günayer’i YouTube haksız buldu ve videosunu yayından kaldırdı. Koskoca TRT müdürün düştüğü hal ve sonrasında tepkisi.”

Paylaşımda, Günayer’in Andrew Simes’i Twitter’da engellediği görüldü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !