Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

YKS’de sözel birincisi genç başarısının sırrını açıkladı

YKS’de sözel birincisi genç başarısının sırrını açıkladı
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
1 views
16 Temmuz 2024 - 13:44

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği YKS sonuçları açıklandı. Bahçeşehir Koleji Rize Kampüsü’nden Fatih Emre Düzcan, Alan Yeterlilik Testi (AYT) sözel alanda Türkiye birincisi oldu.

YKS’nin AYT sözel alanında Türkiye birincisi olan Fatih Emre Düzcan, sınavın zorluğuna rağmen ailesi ve okulunun desteğiyle bu başarıyı elde ettiğini söyledi. Düzcan, “Sınav zorluydu. Ancak ailem ve okulumun desteği ile bu zorlukları aştım. Dershane ve özel dersler, öğretmenlerim ve ailemin desteğiyle başarıya ulaştım. Seneye sınava girecek olan arkadaşlarıma önerim, motivasyonlarını asla kaybetmemeleri. Benim de zaman zaman motivasyonum düştü. Ancak hayallerime ulaşacağım güne hep inandım ve asla vazgeçmedim. Sonunda başardım” dedi.

81622.jpg

Eğitim hayatı boyunca düzenli ders çalıştığını vurgulayan Düzcan, başarısının sırrının düzenli soru çözmenin yanı sıra bol bol kitap okumak olduğunu belirtti. “Bazı günler hiç soru çözmeden sadece kitap okudum. Bazı günler ise binden fazla soru çözdüm. Kitap okumak her zaman motivasyonumu arttırdı ve çalıştığım anları değerli kıldı” dedi.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !