Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Wanda İcardi’den Suudi Prens’e Ret !

Wanda İcardi’den Suudi Prens’e Ret !
193 views
14 Ekim 2021 - 13:37
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’a satılmasının ardından transfer için kolları sıvadı. Selman’ın dev transferler yapması beklenirken veliaht prense ilk şok Wanda İcardi’den geldi.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın liderliğindeki Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu’nun başı çektiği konsorsiyumun İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United’ı resmen satın almasının ardından transfer haberleri arka arkaya gelmeye başladı.

Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 2

Veliaht Prens Selman’ın önderliğindeki Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu’nun liderliğinde, Hindistanlı Reuben Ailesi ve İngiliz iş insanı Amanda Staveley’nin katılmıyla oluşan konsorsiyum, İngiliz iş insanı Mike Ashley’den kulübü 352 milyon euro karşılığında satın aldı.

Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 3

Staveley kulübün alımı sonrası yaptığı açıklamada; “Kupalar kazanma konusunda PSG ve Manchester City kadar hırslı olacağız ama bu biraz zaman alacak. Bu büyük satın almayla kulüp büyük bir değişime girecek. Başarılar ve kupalar için yatırım kadar zaman ve doğru ekip de önemli” ifadelerini kullandı.

Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 4

Yeni sahipleriyle Ocak transfer döneminde çok büyük transferler yapması beklenen Newcastle United’ın ilk transferinin Mauro İcardi olacağını ifade edilmişti.

Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 5

Newcastle United’ın yeni sahipleri, Lionel Messi’nin gelişiyle PSG’de aldığı süre azalan Arjantinli golcü Mauro Icardi’yi transfer etmek istedikleri iddia edildi.

Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 6

Eşi benzeri olmayan bir transfer bütçesine sahip olan Newcastle United’ın İcardi’yi transfer etmesine kesin olarak bakılırken hiç beklenmedik bir gelişme meydana geldi.

Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 7

Icardi’nin eşi olan Wanda Nara aynı zamanda yıldız futbolcunun menajerliğini de yapıyor. Eşinin kariyeri üzerinde çok büyük etkisi olan Nara, İcardi’nin PSG’ye transfer sürecinde de başrolü oynamıştı.

Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 8

Fransa’nın başkenti Paris’te yaşamayı çok seven ve modaya düşkünlüğüyle bilinen Wanda Nara’nın Newcastle United’tan gelen teklife bu nedenle soğuk baktığı ifade edildi.

Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 9

İcardi’nin diğer menajeri Gabriele Giuffrida, İtalya medyasına yaptığı açıklamada, ‘Paris’ten ayrılmak Mauro ve Wanda’nın planları arasında yok. İstedikleri son şey ayrılmak.’ dedi.

Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 10

Giuffrida ayrıca, ‘Mauro’nun yakın bir zamanda başka bir kulübe transfer olacağını düşünmüyorum.’ dedi. Tüm bu gelişmelere rağmen Newcastle’ın İcardi’yi ikna sürecinin devam edeceği belirtildi.

Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 11

Geçen sezon çıktığı 28 maçta 13 gol atıp 6 asist yapan 28 yaşındaki Icardi, bu sezon 8 maçta 3 gol attı.

 

Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 12
Wanda Nara'dan Suudileri şoke eden yanıt - Sayfa 13

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !