Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat…

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat…
HaberKonseyi Editör
HaberKonseyi Editör( editor@haberkonseyi.com )
12 views
24 Şubat 2023 - 11:26
Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler Türkiye yasa boğdu. Deprem uzmanlarından ise peş peşe uyarılar geldi. Birinci, ikinci ve üçüncü derece riskli iller belli olurken İstanbul’un ilçelerinin risk analizi de yapıldı…
Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 1

Yaşanan son depremler Türkiye’yi yasa boğarken deprem uzmanlarından peş peşe uyarılar geldi. Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Süleyman Pampal, deprem tehlikesi altındaki bölgelerin nereler olduğunu sorusunu yanıtladı. Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Özmen, MTA’nın diri fay haritasını hatırlattı. Prof. Dr. Naci Görür de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öte yandan birinci, ikinci ve üçüncü derece riskli iller belli oldu. İstanbul’un ilçelerinin risk analizi gerçekleştirildi. İşte uzmanların son uyarıları ve riskli bölgelere göre Türkiye deprem tehlike sıralaması…

1124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 2

Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin ardından Türkiye’nin diğer bölgeleri de depremler yaşanıyor. Karadeniz’den Ege’ye depremler devam ederken uzmanlar diri fay hatları konusunda uyardı.

2124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 3

Kahramanmaraş’ta gerçekleşen ve etkilerinin Malatya, Sivas, Elazığ, Osmaniye, Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Kilis, Adana, Şanlıurfa ve Diyarbakır’ın da yaşadığı 7.7’lik ve 7.6’lık depremlerin ardından uzmanlar, yaşanan büyük depremlerin başka noktaları da tetiklediği görüşünü paylaştı.

3124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 4

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından 7 bini aşkın artçı sarsıntı yaşandı.

4124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 5

Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Özmen, MTA’nın diri fay haritası üzerinden önemli uyarılarda bulundu.

5124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 6

Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Özmen, “İstanbul veya İzmir’in 6 Şubat’tan önce deprem riski neyse aynı şekilde devam ediyor. Zaten hepimiz biliyoruz tehlikesi yüksek İstanbul ve İzmir’in.

6124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 7

MTA’nın diri fay haritasında 550’ye yakın deprem üretme potansiyeli olan diri fayın olduğunu biliyoruz. Örümcek ağı gibi diri faylarla kaplanmış durumda. Ege’de, Akdeniz’de, Karadeniz’de yine diri faylar var. 1000’e yakın deprem üretme potansiyeli olan fay var. Biz nerede daha yüksek risk var demekten ziyade tüm Türkiye’yi depreme dayanıklı hale getirmeliyiz” dedi.

7124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 8

Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Süleyman Pampal, NTV canlı yayınında deprem tehlikesi altındaki bölgelerin nereler olduğuna ilişkin soruları yanıtladı. Pampal, şunları söyledi:

8124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 9

“Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Hatay’da, Hatay’ın kuzey ve içini ilgilendiren deprem oldu. Güneye doğru Ölüdeniz fayı devam ediyor. Ölüdeniz fayı Hatay’dan itibaren Suriye sınırında Kızıldeniz üzerinden Lübnan ve İsrail Körfezi’nin geçip Kızıldeniz’e kadar devam eden bir fay. Yıkıcı deprem yaratma olasılığı yüksek olan bir fay. Mısır dahil Ortadoğu’da çok ciddi hasarlara neden olmuş. O bakımdan tehlike tamamen geçti diyemeyiz.”

9124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 10

“Hatay geçmişe dayanan zengin kültürüyle, doğal güzellikleriyle gözbebeği olan bir ilimiz. Kahramanmaraş depremi ile yıkıldı. Hatay depremi ile ger kalan kısımlar da yıkıldı. Ölüdeniz depremi ile yine kırılırsa Hatay yine etkilenecek.

10124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 11

Onun için alelacele Hatay için planlama ve çalışmalar yapılmadan aynı bölgeye benzer yapı sistemleriyle devam etmek çok doğru olmaz. Hatay önümüzdeki dönemde de maalesef yıkıcı depremlere maruz kalacaktır. Bu bakımdan rahatlamak doğru değil.”

11124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 12

“Kırılan 400 kilometrelik kısım yani Çetinkaya’dan Hatay’a kadar olan kısım Kahramanmaraş merkez olmak üzere, Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay. Bu fayın kırılan kısmı bir daha kırılmayacak. Yüzyıllarca enerji biriktirecek.

12124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 13

Kahramanmaraş’ta yapılaşmaya başlanabilir. Ancak benzer duyarlılıkla başlanabilir. Bu yıkımların tek nedeni depremin uzun süreli olması değildi, depremin yüksek ivmeli olması değildi alüvyal zemin üzerine kurulmuş yerler olması idi. “

13124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 14

“Bir de kuzeyde ikinci 7,6’lık depremi yaratan fayın hemen kuzeyinde Nurhak civarında onunla kesişen Malatya fayı var. Orada da stres yoğunlaşması var o faya kuzeye doğru gidiyor sonra sağa dönüyor Ovacık fayı olarak devam ediyor. Karlıova-Erzincan arasındaki Yedisu fayı 1784’te kırılmış, orası ve Bingöl civarında kırılmamış birkaç parça daha var.”

14124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 15

“Arap levhası kuzeye doğru itiyor, Anadolu’yu sıkıştırıyor. Kabuk kalınlaşıyor. 40 km kalınlığında bir kabuğa sahip o bölge. Kuzey-güney yönlü sıkışma, ters faylar en büyük depremleri yaratır. Güneydoğu Anadolu bindirmesinin uç kısmı Hakkari’den geçiyor. Hakkari’de de deprem tehlikesi yüksek. Türkiye’nin deprem tehlikesi olmayan tek santimetrekaresi yok.”

15124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 16

“1500 km’yi bulan bir Kuzey Anadolu fayı var. 1000 km’den daha uzun bir Doğu Anadolu fayı var. Batı Anadolu’da Ege graben sistemi dediğimiz faylar Muğla, Antalya, İzmir, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Uşak, Kütahya, Denizli, Afyon buraların hepsi normal fayların etkisinde.”

16124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 17

BÖLGEDE TSUNAMİ TEHLİKESİ VAR MI?

Türkiye’de deprem olmayacak yer yok. Ölüdeniz fayının güneye doğru kırılma ihtimali daha yüksek. Denizaltında levha sınırındaki bir harekette Tsunami etkisi ve tehlikesi söz konusu olur. Kıbrıs yayında, deniz içinde deprem olursa Tsunami o zaman söz konusu olur.

17124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 18

Tsunami’den insanların kurtulması daha kolay. Deprem gibi saniyeler içinde gelmiyor. 15-20 dakikanız var kurtulmak için. Tsunami olacaksa Ege ve Akdeniz’de olabilir. Afrika levhası ile Anadolu, batıda da Avrasya levhasının sınırında oluşacak 8 ve üzeri depremlerde söz konusu olur.”

18124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 19

PROF DR. NACİ GÖRÜR’DEN İZMİR’E DEPREM UYARISI

Prof. Dr. Naci Görür, ise İzmir’de katıldığı bir toplantıda önemli bilgiler paylaştı:

“İzmir’de de endişemiz var. Canlı faylar var. Günün birinde harekete geçip deprem olabilir. Çevredeki deprem olmuş faylardan tetiklenebilir. Tahmin ediyorum bu faylar İzmir depreminde yüklendi. Çevredeki depremlerden stres geldiğinde yükleniyor. İzmir, bu kadar canlı fayla bölünmüş ise bu yarımadan buradan çekilmek lazım.”

“Fay tartışmasını bırakalım. İzmir gerçek anlamında bir deprem kenti. Çok az kentimizde bu kadar yoğun aktif fay sistemi var. Bunlar bugün olmazsa yarın deprem yaratacaktır. Şu anda depremlerde sonra, Sisam depremi sonrasında 80 kilometre mesafede 117 kişi öldü. Yapı stokunu depreme dirençli yapmak lazım.”

19124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 20

TÜRKİYE DEPREM HARİTASI

AFAD, Türkiye Deprem Tehlike Haritası ile Türkiye’deki aktif fay hatları ve tehlike derecelerini paylaştı. Buna göre; Kuzey Anadolu Fay Hattı ve Doğu Anadolu Hattı ve Batı Anadolu fay hattı olmak üzere toplamda 3 büyük fay hattı bulunuyor. Deprem haritasında riskler 3 ayrı derece olarak ayrılıyor.

İşte riskli bölgelere göre Türkiye deprem tehlike sıralaması:

20124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 21

Birinci derece riskli bölgeler şöyle:

21124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 22

İzmir

22124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 23

Balıkesir

23124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 24

Manisa

24124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 25

Muğla

25124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 26

Aydın

26124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 27

Denizli

27124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 28

Isparta

28124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 29

Uşak

29124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 30

Bursa

30124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 31

Bilecik

31124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 32

Yalova

32124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 33

Sakarya

33124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 34

Düzce

34124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 35

Kocaeli

35124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 36

Kırşehir

36124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 37

Bolu

37124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 38

Karabük

38124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 39

Hatay

39124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 40

Bartın

40124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 41

Çankırı

41124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 42

Tokat

42124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 43

Amasya

43124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 44

Çanakkale

44124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 45

Erzincan

45124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 46

Tunceli

46124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 47

Bingöl

47124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 48

Muş

48124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 49

Hakkari

49124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 50

Osmaniye

50124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 51

Kırıkkale

51124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 52

Siirt

52124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 53

İkinci derece riskli bölgeler şöyle:

53124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 54

Tekirdağ

54124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 55

İstanbul (1 ve 2. Bölge)

55124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 56

Bitlis

56124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 57

Kahramanmaraş

57124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 58

Van

58124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 59

Adıyaman

59124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 60

ve Şırnak başta olmak üzere…

60124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 61

Zonguldak

61124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 62

Tekirdağ

62124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 63

Afyon

63124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 64

Samsun

64124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 65

Antalya

65124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 66

Erzurum

66124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 67

Kars

67124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 68

Ardahan

68124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 69

Batman

69124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 70

Iğdır

70124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 71

Elazığ

71124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 72

Diyarbakır

72124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 73

Adana

73124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 74

Eskişehir

74124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 75

Malatya

75124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 76

Kütahya

76124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 77

Çankırı

77124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 78

Uşak

78124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 79

Ağrı

79124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 80

Çorum

80124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 81

Üçüncü derece riskli bölgeler şöyle:

81124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 82

Eskişehir

82124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 83

Antalya

83124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 84

Tekirdağ

84124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 85

Edirne

85124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 86

Sinop

86124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 87

İstanbul

87124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 88

Kastamonu

88124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 89

Ordu

89124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 90

Samsun

90124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 91

Giresun

91124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 92

Artvin

92124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 93

Şanlıurfa

93124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 94

Mardin

94124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 95

Kilis

95124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 96

Adana

96124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 97

ve Gaziantep’in de bazı bölgeleri…

97124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 98

Kahramanmaraş

98124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 99

Sivas

99124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 100

Gümüşhane

100124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 101

Bayburt

101124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 102

Kayseri

102124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 103

Yozgat

103124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 104

Çorum

104124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 105

Ankara

105124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 106

Konya

106124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 107

Mersin

107124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 108

Nevşehir

108124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 109

Türkiye Deprem Haritası’na göre deprem riskinin en az olduğu dördüncü ve beşinci grupta yer alan iller ise şöyle:

109124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 110

Sinop

110124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 111

Giresun

111124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 112

Trabzon

112124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 113

Rize

113124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 114

Artvin

114124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 115

Kırklareli

115124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 116

Ankara

116124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 117

Edirne

117124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 118

Adana

118124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 119

Nevşehir

119124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 120

Niğde

120124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 121

Aksaray

121124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 122

Konya

122124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 123

Karaman

123124

Türkiye için peş peşe deprem uyarıları! Bu illerde oturanlar dikkat… - Sayfa 124

Bazı şehirler aynı anda birden fazla riskli bölgede yer alabilmektedir. Bu durum, şehirlerin coğrafi konumlarıyla alakalıdır.

Bu haber www.medyaradar.com ‘dan alınmıştır.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !