Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

Transparan Serenay Sarıkaya

Transparan Serenay Sarıkaya
377 views
19 Haziran 2021 - 11:23

Önceki gün Etiler’de görüntülenen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, muhabirlerin sorularına, “Daha sonra konuşalım lütfen” şeklinde yanıt verdi. 28 yaşındaki Sarıkaya’nın transparan tarzı da dikkatlerden kaçmadı.

Oyunculuğunun yanı sıra giyim tarzıyla da adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Bir toplantıdan çıktığını ifade eden Sarıkaya, siyahlara bürünmüş hali ve transparan büstiyeriyle dikkat çekti.

“DAHA SONRA KONUŞALIM LÜTFEN”

Muhabirlerin sorularına, “Daha sonra konuşalım lütfen” demekle yetinen 28 yaşındaki Serenay Sarıkaya, ardından hızla oradan ayrıldı.

HEM İŞ, HEM DE TATİL

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve ‘Bergen’ filminde de rol alamayacağını açıklayan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da görüntülenmişti.

Bir dergi için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, çekim bittikten sonra konakladığı otelin iskelesinde objektiflere takılmıştı.

MUHABİRLERE SELAM VERDİ

Günü güneşlenerek geçiren Sarıkaya, kendisini görüntüleyen muhabirleri el sallayarak selamlamıştı. Ünlü oyuncu, daha sonra da gazetecilere öpücük yollamıştı.

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !