Haber Konseyi | Doğru Tarafsız Gazetecilik

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Sörloth: Hayatım Stresli Hale Geliyor, Yeter Artık

Sörloth: Hayatım Stresli Hale Geliyor, Yeter Artık
48 views
03 Haziran 2021 - 11:28
Trabzonspor’da oynadığı sezon gol kralı olan ve bordo-mavililerin transfer gündeminde yer alan Alexander Sörloth, Trabzonspor taraftarına mesaj gönderdi. Sosyal medyada kendisine atılan bir milyondan fazla mesaj için konuşan Norveçli futbolcu “Lütfen bana mesaj göndermeyi bırakın. Hayatımı stresli hale getiriyor. Yeter artık” ifadelerini kullandı

2019-20 sezonunda Trabzonspor’da top koşturan ve attığı 24 golle Süper Lig’in gol kralı olan, ardından RB Leipzig’e transfer olan Alexander Sörloth, bordo-mavili taraftarın yoğun ilgisi karşısında sessiz kalamadı. Trabzonspor’un transfer gündeminde yer alan Norveçli futbolcuya sosyal medya hesabından yüz binlerce Trabzonspor taraftarı “Trabzonspor’a gel” anlamındaki “Come to Trabzonspor” mesajını atarken Sörloth bu duruma dair açıklama yaptı.

 

Twitter hesabından bir paylaşım yapan 25 yaşındaki futbolcu “Merhaba Trabzonspor taraftarı, sevginizi ve desteğinizi takdir ediyorum ancak lütfen beni aramayı ve mesaj göndermeyi bırakın. Hayatımı çok stresli hale getiriyor. Yeter artık” ifadelerini kullandı.

“BİLDİRİMLERİ KAPATTIM, TELEFON NUMARAMI DEĞİŞTİRDİM”

‘Trabzonspor’a gel’ yorumları hakkında Norveç’te yayın yapan TV 2’ye konuşan Sörloth, “Gelen mesajlardan dolayı telefon numaramı değiştirdim. Instagram bildirimlerini kapattım. Telefon numaramı ele geçirdiler” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Hayatın Her Alanına Dair Haberler Hakkında Tarafsızca Doğru Bilgiye Ulaşmanın Yolu ! Bizi Okuyun Haberiniz Olsun !